Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:46
missa3
Abone

Selam verip alırken dalga geçmek

Selam verip alırken dalga geçmek

Kayıtsız Üye
iyi günler bugün telefonda ablamla konuşurken telefonu açtığımda bana selamingo dedi bende alemingo dedim sonra pişman oldum dediğimden dalga geçmiş gibi oldu diye ne yapmalıyım pişmanim


Yorum: Selam verip alırken dalga geçmek

DemiR
Amaç mizah ise bu günahtır ama amaç Allahın selamını hafife almak ise küfürdür.
Kişilerin niyetine bağlıdır.
Asla dini konularla dini hüküm ve ibadetleriyle şakalar yapılmamalıdır.

Okudunuz mu?  Manevi derece nedir? Manevi derece ne demek

Yorum: Selam verip alırken dalga geçmek

Kayıtsız Üye
Her sabah aksam ve küfre sebeb olacak şeyler yaptıktan sonra "Ya Rabbi bilerek veya bilmeyerek küfre sebeb olacak bir şey söyledim veya bir şey yaptimsa pişman oldum tevbe ettim beni affet" deyiniz bir kelime-i şehadet getiriniz..Hocalarda okudularsa böyle olur dimi??

Okudunuz mu?  Altın almak faize girer mi

Yorum: Selam verip alırken dalga geçmek

MERAK EHLİ
selamingo ve alemingo denildiği an selamlaşmaktan çıkıyor. Siz orda selam vermemiş ve almamış oluyorsunuz. Ve demir arkadaşımızın dediği doğru ama mizahta olsa tam manada Allah işin içine giriyorsa yani "selam" gibi oda küfüre girer.

Okudunuz mu?  Türkiyenin komşu illeri

Dusunceyi

Bu kategoride yer alan Hanefi imamın arkasında şafii nasıl sehiv secdesi yapar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Selam verip alırken dalga geçmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.