Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:41
sizden94
Abone

Şüpheli akıntı

Şüpheli akıntı

Rose_love
Selamun Aleykum, oncelikle boyle mahremi sorulari buraya sermem uygun mu bilmiyorum, degilse kusura bakmayin ama hizli bir cevaba ihtiyacim var. Bayanlarin adet gormeleri 21 ile 35 gun arasinda gerceklesir. Benim bugün 38. gunum ve hala adet gormedim. Gece tuvalete kadar gittigimde belki bir iki damlalik kan gördüm tuvalet kagidinda. Emin olmaya calistim afedersiniz vajinanin on kismindan geldigine neredeyse eminim cunku belki afedersiniz yara birseydir diye dusunup daha dikkatli silindim, ama on taraftan geldigine %90 eminim. Sonrasinda tuvalet ihtiyacimi giderdigimde acik seffaf akinti gördüm, bu tuvalet ihtiyaci giderilirken gelen akinti mi benim temiz akintim mi bilmiyorum. Dusuncem su; Allah nasip ederse sabah namazına kalkmayi ve camasirim temizse ne yapayim, bir yandan diyorum belki adettir, bir iki damla gelmistir yarinki gunu tam gelir.. mesela yarin oglen.. diğer yanim diyor itibar etme kil namazını.. nasıl davranayim, ne yapayim bilmiyorum. Eger kilotum temiz cikarsa yarin ne yapmaliyim, kilayim mi namazi?

Okudunuz mu?  Kur'an-ı Kerim'e göre erkeklerin sünnet olması?

Yorum: Şüpheli akıntı

imam
Kardeş sen çevrende sana yakın bir kadından yardım al çünkü adet olduğun halde adet olmadığını zannediyorsun ve çok şüpheci davranıyorsun.
Çevrende kimse yoksa mutlaka bir kadın doğum uzmanına git muayene ol


Yorum: Şüpheli akıntı

Rose_love
Sagol imam kardes ama ben yurtdisinda yasiyorum. Doktora saat aldim ancak haftaya Allah nasip ederse gidicem. Bu arada dun o gördüğüm bir damladan sonda hicbirsey gelmedi, normal gunluk seffaf akintim devam ediyor ve namazlarida kiliyorum. Internette baktim bir kaç damla gelip duranlar olmus ama bende temizlenince gelen seffaf akinti var.. ayrica 3 gunden asagisi adet donemine girmez diye guslde almadim, lütfen cevap verin simdi kilmiyayim mi namazi?

Okudunuz mu?  Oyun indirmek günah mı?

Yorum: Şüpheli akıntı

Şem’a
Adet olmak demek sürekli her saat akıntı gelmesi demek değil
Akıntı kadına göre değişir kimileri günde bir leke görür kimi on leke


Kayıtsız Üye
Sem’a kardes, ben Rose_love baska yerden yaziyorum ve parolami bulamadigim için misafir yaziyorum. Ben ilk defa adet gormuyorum ama belkide ilk defa basina boyle bir sey geliyor. Beni supheye dusuren su seffaf akintilarim var dun gördüğüm bir iki damladan sonra hicbir akinti gelmedi ve seffaf akintilarim var, genelde o beyaz akintiyi gorunce adet bitti deriz ya, adet ortasinda seffaf akinti olmasi normalmidir? Dun aksam kilotta değil afedersiniz pecetede bir kaç leke gördüm ve suana kadar tekrarlanmadi. Bildigim kim varsa arayip sormaya calisicam lütfen bilgisi olanlar cevap versin, eğer namaz kılmam gerekiyorsa namazı kacirmak istemem.. yardim edin

Okudunuz mu?  Ezan okunmaya devam ederken namaz kılınabilir mi yoksa bitmesini mi beklemeliyiz?

Rose_love
Benim basima ilk defa boyle bir şey geliyor, ve beni supheye dusuren seffaf gunluk akintilarimin olmasi, adet vaktinde oyle akinti olur mu, ayrica yaklasik 20 saattir hicbir adet akintim olmadi o son gördüğümden bu yana namaz vaktinin cikmasina az kaldi ne yapayim bilmiyorum

Okudunuz mu?  Soru: Abdestte vesvese

Bilen var mi?

Bir yakinimla konustum, kirletmis zorlaniyo gelmekte heralde dedi. Soyle düşünüyorum hani ilk adet gormeden önce belki bir iki akinti gelir belli bir sure sonra cozulur.. hava degisiklikleri usutmus olmam sebeb olabir diye düşünüyorum. Peki bu kirletme adetten sayilir mi? Namaz kilmalimiyim bana bunu aciklayin lutfen?

Okudunuz mu?  Bir hadisin sahih olup olmadığını nasıl anlayabiliriz

Rose_love
Tekrar yazdigim için kusura bakmayin ama namaz vakitleri gelip geciyor.. ne yapmaliyim?


Şem’a
Namaz vakitleri geçiyor haklısın ama sen günlük akıntı ile adet akıntısı arasındaki farkı bilmiyorsan biz ne yapalım!!!
En yakın olan bilinçli bir bayana danış

Bu kategoride yer alan Basur orucu bozar mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şüpheli akıntı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.