Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:26
missa1
Abone

Allah beni nasıl affeder?

Allah beni nasıl affeder?

Kayıtsız Üye
Hayatimda zorluklar oldu psikolojik sorunlarim vardi.bunalimli yasiyordum hayati ama ne istesem olurdu dualarim kabul olur bazen dua etmesemde hayatimda beni sasirtan guzellikler olurdu.ama ben isyan ettim dayanamadim sabredemedim simdi Allah beni oyle hale koydu ki keske o zaman ki gibi olsam diyorum o kadar kalbimden çok emindim ki duamin kabul olcagini dahi hissederdim evet çok bunalimli sikintiliydi o zamanlar ama hep isimde rast giderdi o zaman o halimden memnun olmadim simdi psikolojik sorunumla bas edebiliorum ama keske kalbim o zaman ki gibi olsa isyan etmeseydi diyorum.suan elimi acipta bise isteeyecek yuzum yok cunku bunu dini anlamda hak etmiyorum.ben kendimi nasıl affedebilirim? Allah beni nasıl affeder?

Okudunuz mu?  Cenazelerde konuşmak, alkış tutmak slogan atmak ve ıslık atmak caiz midir

Yorum: Allah beni nasıl affeder?

#UguR
Siz ciddi bir şekilde tövbenizi ve Allah’a sığının. Allah’dan başka kimsenin kapısına gidemeyiz.

“Tövbe etmeden gitmek ahireti riske atmak demektir.”


Allah beni affeder mi?

Kayıtsız Üye
Esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü…
Hocam ben geçmişten bu yana çok büyük günahlar işledim hep tövbe edip bozdum hala da aynısına devam ediyorum. Fakat bugünden sonra artık tamamen kendimi düzeltmeye karar verdim hem günahlarımın affolması için çabalayacağım hem de hayatıma çeki düzen vereceğim böyle olmadığının farkına vardım fakat Allah’a o kadar tövbe edip bozdum ki çok utanıyorum yüzüm kalmadı bunu diyecek dermanda kalmadı ama diyorum gene işte fakat Allah bütün bunları ta önceden bildiği halde Rahmetiyle bana ihsanlarda bulunmuşsa ben Rabbimin rahmetinden asla ümit kesmemek gerektiğini ta buradan anlıyorum fakat affonulmak, bağışlanmak ve mafiret edilmek için neler yapmam lazım? Cevaplarınız için herkese teşekkür ederim. Allah bizimle olsun…

Okudunuz mu?  Ev sahibine misafirin duası

Yorum: Allah beni nasıl affeder?

mum
< Allah’a o kadar tövbe edip bozdum ki çok utanıyorum yüzüm kalmadı >
Ee bu kadar utanma olsun tabi, daha beterine düşmemek için dua edin ve samimi tövbe ettikten sonra tüm günahların silineceği konusunda endişeniz olmalsın

Bu kategoride yer alan Noel baba giysisi satan mağazalardan alışveriş yapılır mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah beni nasıl affeder? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.