Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:38
sizden7-2
Abone

Ensest ilişki yaşadım pişmanım ne yapmalıyım

Ensest ilişki yaşadım pişmanım ne yapmalıyım

kafadar25
Selamun aleykum ben geçmişte çok büyük günahlar işledim ensest ilişki falan düşündüm ama şimdi çok pişmanım ne yapmalıyım lütfen yardım edin cevap verin gerçekten çok pişmanım


Yorum: Ensest ilişki yaşadım pişmanım ne yapmalıyım

NurIsik
Selamun aleykum,

Okudunuz mu?  Namaz kılıp kılmadığını unutmak

Ensest derkene, kiz kardesinle zina yaptiginimi kasd ediyorsun? Biz, bende bu isin içinde dahil, malesef dinimizi doğru yasiyamiyoruz. Allahin "kulum sunlardan uzak dur" dedikleri seylerden uzak durmuyoruz, sonrada tabiyatimiz ve kimyamiz bozuluyor. Sende bazi Allahin (c.c.) koydugu yasaklara ve kurallara karsi geldigin için, bu günaha düstün.
Fakat ümidini kesme. Günahlarin ne kadar büyük olsada, Allah (c.c.)’un Rahmet deryasinin yaninda çok kücük kalir. Önemli olan tevbe etmen ve günahda israr etmemen. Pisman olman. Allah (c.c.) insAllah affeder, ümit kesmemek lazim. Allah (c.c.) bize Anne ve babamizdan daha çok aciyor ve seviyor. Tabi bu asrimizda malesef heryer şehveti atesliyor ve günah iliskiler artik acikca islenir hale geldi. Bu asrin imtihani bu kardesim. Allah yardımcımiz olsun.

Okudunuz mu?  Helallik isteme

Selam ve hürmetlerle

Seni Allah (c.c.) için seven ve çok iyi anlayan din kardesin

NurIsik


Yorum: Ensest ilişki yaşadım pişmanım ne yapmalıyım

kafadar25
Cok tesekjur ederim Alkah razı olsun


enseste ilişkiler, enseste ilişki, ensest

Bu kategoride yer alan Şafi mezhebinde el teması abdesti bozarmı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ensest ilişki yaşadım pişmanım ne yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.