Anasayfa
30 Ocak 2024, 10:37
sizden95
Abone

Annem bana çok beddua ediyor tutar mı acaba?

Annem bana çok beddua ediyor tutar mı acaba?

Bckmm
Selamun aleyküm. Annem çok fazla ben kişiliğine sahip kendine laf ettirmiyor. Bugün evde yapıcak bişi yok millet neler yiyor dedi bende anne şükür et halepteki insanlar buna muhtaç senden yukarsına değil aşağısına bak dedim hep aşağısına bakıyorum yıllardır deyince ben de böyle devam et hayatın boyunca dışardaki insanlar çöpten yemek topluyor ekmek kırıntısına muhtaç yediğin önünde yemediğin arkanda böyle şükür etmezsen Allah tabi vermez dedim bana Allah inşAllah sana da vermez dedi hatta geçenler de bir akrabamız kaza geçirip öldü annemle bişi tartıştık hiç biside demedim bana insAllah o cocuk gibi ölüp gidersin dedi. Abime de çok beddua ediyor ağzı sürekli beddua nolucak böyle ben çok bunaldım artık annemle hiç bisi konusamadan beddua ediyor kalbim kırılıyor. Kapandığımda dahi yanımda olmadı gencsin giyersin dedi akrabalarımıza dahi ben kapanmasını istemedim diyor.

Okudunuz mu?  Anneme Hakaret Ettim Haklı Olduğumu Düşünerek

Yorum: Annem bana çok beddua ediyor tutar mı acaba?

arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Şunu ilk önce unutma Allah hiç bir kuluna haksızlık etmez. Edilen beddua hakkedene gider. Siz saygınızı herşeye rağmen bozmayın. Ahlakını bildiğiniz için laf edebileceği veya beddua edebileceği hiç bir konuyu açmayın ve asla tartışmaya girmeyin. Sabırla, iyilikle ve güzel sözlerle siz ona örnek olun. Allah yardımcınız olsun.

Okudunuz mu?  Kadın, kocasından gizlice para alabilir mi?

Kardesim bedua ediyor beduasi tutarmi bana

Bu kategoride yer alan Normal abdestte yıkanan yerleri tekrar gusül abdestinde yıkamak gerekir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Annem bana çok beddua ediyor tutar mı acaba? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.