Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:20
missa05
Abone

Kardeşim bana beddua ediyor

Kardeşim bana beddua ediyor

Kayıtsız Üye
Beni bir erkek kardeşin var aramızda 4 yaş var kavga ediyoruz hemen bana beddua ediyor kardeşim küçük 12 felan yaşında her kavga etmenizde beddua ediyor kavga ediyoruz ya birbirimize vuruyoruz kuruyoruz hemen beddua ediyor ve gözümün önünde yapıyor çok üzülüyorum bana her istediğini yaptırıyor sizce ne yapmalıyım ? Zoruma gidiyor

Okudunuz mu?  Bir kadın eşine küsüp cinsel ilişkiyi reddedebilir mi?

Yorum: Kardeşim bana beddua ediyor

arifselim
Haksız yere beddua eden kişi o bedduanın kendisine dönmesinden korkmalıdır. Kardeşine iyilikle anlat ve gereksiz tartışmalardan uzak durun. Beddualar asla boş yere edilmemelidir. Allah kimin haklı ve kimin haksız olduğunu çok iyi bilendir.


Beddua

Bu kategoride yer alan Dinsiz imansız demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kardeşim bana beddua ediyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.