Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada çocuğunun suda kaybolduğunu görmek

Rüyada çocuğunun suda kaybolduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda Sanırım deprem oluyor. Fatih sultan mehmet köprüsü kağıt gibi bükülüp yıkılıyor.Sonra karadenizden büyük dalgalar gelip heryeri doldurup yıkıyor. Bende 2 kızımı alıp yüksek yerlere çıkmak için son gücümle koşuyorum. Lakin küçük kızımı birden kaybediyorum arkama baktığım an her yeri su basıyor herkes kaçışıyor.

Okudunuz mu?  Rüyada çanta görmek

Büyük kızımı dağın tepesine çıkarıp traktörü olan bir adama vermek istiyorum kızımı burdan götür bende küçük kızımı almak için geri döneceğim diyorum adam olmaz gidemezsin heryeri su bastı sende kaybolursun diyor bende büyük kzıımı kurtarmanın sevinciyle üzülsemde geri dönemiyorum. Sonra traktöre binip uzaklaşıyoruz dağın en tepesinde dalgalardan kaçan başka insanlar da var. 2-3 ekmek alıyorum küçük bir dükkandan çok taze ve yumuşacıktı. Dağın zirvesinde olduğumuzdan heryer kar ile kaplıydı hava soğuktu ordaki insanlar etraftan topladıkları çırpılarla ateş yakmış ısınıyordu. Arkamda eşim ve küçük kızımı bırakmanın üzüntüsü ile uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada çocuğunun dişinin çürüdüğünü görmek

Yorum: Rüyada çocuğunun suda kaybolduğunu görmek

arifselim
Hayatta meydana gelecek olan çok önemli ve çok büyük değişikliklere ve yeniliklere tabir edilir. Eşin ve küçük kızın açısından ise onların tem tersi olarak güven ve selamette olmaları anlamındadır. Bazende dev dalgaların her yeri kaplaması hayırlı değildir ve toplumu ilgilendiren üzücü olayların ortaya çıkması manasında yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ceviz Ağacından Yeşil Ceviz Yemek

rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek, rüyada çocuğunun suda kaybolduğunu görmek, rüyada cocuğunun suda bogulmasi

Bu kategoride yer alan Rüyada çirkin kız cocuğu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada çocuğunun suda kaybolduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.