Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:36
sizden7
Abone

Annem tasarruf edicem diye şifonu çekmiyor

Annem tasarruf edicem diye şifonu çekmiyor

hayırlısı23
Merhaba annem evde su tasarrufu yapacam diye klozetin şifonunu çekmiyor. Kendisini uyardığımda ise binbeter bana laf ediyor sen kendi işine bak , her şifon çekmeye dünyanın parası gidiyor,babanız o kadar çalışıyor ekmek kazanmak kolay mı diye konuşuyor. Ama öte yandan da temizlik adabına aykırı oluyor bir türlü anlatamıyorum kendisine. Ne yapmam lazım?

Okudunuz mu?  Evlenilecek Kişinin Kader Olup Olmamasını Nasıl Anlayabiliriz ?

Yorum: Annem tasarruf edicem diye şifonu çekmiyor

arifselim
Merhaba kardeşim. Elbette tasarruf etmek gerekir ve israftan da kaçınmak gerekir ama bu zaruri temizlik için bu tür şeylerden kısılarak yapılmamalıdır. Annene güzellikle anlatmaya devam edebilirsin. Onu kırmadan üzmeden ve faydası olacağını umduğun sürece ona anlatabilirsin.

Bu kategoride yer alan Bu dünyada insan için en önemli şey nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Annem tasarruf edicem diye şifonu çekmiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.