Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada çiçek açtığını görmek ne anlama gelir

Rüyada çiçek açtığını görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Rüyamda pencerenin önünde saksıda çiçekler var pencere açılmış rüzgar dan su gelmiş çiçekler saksıdan çıkmış gibi.toprakları dökülmüş pencereye. Saksının birini elime alıyorum sadece toprak bir iki de yaprak var.toprağın içinden çiçek çıkmaya başlıyor çıkıyor ve mor renkli bir çiçek açıyor.

Okudunuz mu?  Rüyada cüce görmek

Yorum: Rüyada çiçek açtığını görmek ne anlama gelir

arifselim
Aleykum selam. Bir rüyayı yorumlayabilmek için mutlaka o gören kimseyi bilmek ve ona göre yorumlamakla doğru bir yorum yapılabilir. Örneğin istihare için görülen bir rüya ile sıradan görülen bir rüyanın yorumu çok farklı olabilir. Bir kadın ile erkek yada evli ile bekar kimsenin gördüğü rüyada çok farklı yorumlanır. Görmüş olduğun bu rüyan ise hayırlıdır ve genel bir manada Allah’ın izniyle muradına ermek manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Cihad görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada çiçek açtığını görmek ne anlama gelir

mikaela
Merhaba efendim bayanım rüyamda kuzenim ablam ve ben birlikteydik, kuzeni ve arkadaşı gitarla ayrıldıkları bir kızın arkasından gitar çalıyorlardı, kuzenim hayatını değiştirmeye karar vermişti. Sonra beraber içmek için marketten çay bakmaya başladık, çaylar için ablamla kuzenim satılan küçük bardaklardan aldı bense bir tanede kocaman bir bardak aldım, elime nerden geldi bu..neyse alıyim bundan da içerim güzelmiş dedim. Sonra arkadan tombulca güzel yüzlü bir erkek görevli durun hanımefendi diyerek koştu elinde bir çaydanlık vardı. Bardağımı uzatmamı istedi, siz bu çayın bardağını aldınız dedi ve bardağıma müthiş güzel kokan, ferah, mor bir çiçekten yapılmış özel ve daha önce kimsenin içmediği bir çay doldurdu, teşekkür ederim dedim ama ısrarla ‘için lütfen’ diyordu. Bir yudum aldım ve hayrette kaldım, tadı hiç bir şeye benzemeyen çok güzel ve ferah bir çaydı. Bu çay sizin için dedi. Kuzenimle ablamın peşinden koştum bir tane için diye ama bardağım onlara götürürken küçülmüştü ve minicik bir kaba dönüşmüştü, onlarda içti ve gerçekten güzelmiş dediler. Daha sonra elimde mor çiçekten kokulu bir mum, parfüm ve mor çiçek açmış bir kaktüs vardı. Arkadaşlarımlaydım ve arkadaşıma bunun kokusu çok güzelmiş diye parfümü gösteriyordum manası nedir, teşekkürler efendim.

Okudunuz mu?  Rüyada Cin görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada çiçek açtığını görmek ne anlama gelir

Tohat
Merhaba. Rüyan hayatındaki güzelliklere tanıklık edeceğin günlerin çok olacağına, para ile ilgili herhangi bir derdin olmayacak ve dilediğin her şeyi almak için yeterli maddiyata sahip olacağına delalet eder. Maddiyata rahatlık göreceksin fakat bunun dışında da esenlik içinde yaşayacağına işaret etmektedir. Allah doğrusunu bilendir tâbi.

Okudunuz mu?  Rüyada cehennem görmek ne anlama geliyor

rüyada çiçek açtığını görmek, rüyada çiçeklerinin açtığını görmek nedir, rüyada cicegin acildigini gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Cebrail a.s Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada çiçek açtığını görmek ne anlama gelir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.