Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:43
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cüce görmek

Rüyada cüce görmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm rüyamda bayrsm günüymüs ccocuklarim babamla bayramlasmis sonra Anime gile gittik bizi disarda karsiladi sonra sokakta yürüyordum iki cirkin yüzlü alman sarisin serseri adamlar bana igrencce bakti be satastilar ikide köpekleri varsa süss köpegi gibi ufak hem köpekleri saldirtmaya calistilar Gemüse kendileri sonra tramvaya bindim onlarda ordaydi pesimden geldiler tramvayda daha çok tekerekli sandalyede oturan yolcular var ben o iki serseriye bağırmışım beni rahatsız ederseniz polisi cagririm die sikayet ederim diye sonra bur sekilde.kayboldular ben tramvaya binmiştim ama inerken tren olmus tren garında indim bir evin önünde 6 kadar adam genc cogu kasli falan bir kactanesi kel evlerine giriyorum biri kapida bekliyor biri biri oda kapisinda dıgerleri oturuyor derli temiz bir ev koltuklari büyuk köseli üstüne lila bataniye sermisler ilkd efa.girmeye.korkmusum sonra geçmiş sorular sordum nerelisiniz falan lübnanlı dediler falan sonra onlardan birini seçiyorum en yakisiklisini ona diyormuşum
Ki ben foto.model arıyorum bir.kac resim çekicem modelim olurmusun sevinjyormis. Kardesleride yani yanındakiler ben gitmeye.kalktim vedalastim baktimki gizlice izlerken hepsi çak falan yaparken cüce oldular cücelermiş sonra çok korktum ayakkabım içerde kalmış ama korkudan demişsinki ölsemde dönüp.almam o ayakkabıyı ayakkabısız kaçıyorum korkudan bunun anlamı nedir acaba tsk

Okudunuz mu?  Rüyada çorap çıkarmak

Yorum: Rüyada cüce görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyanı genel bir yorum ile yorumlayabiliriz. Özellikle de senin durumunda olan birisinin böyle bir rüya görmesi, gerçek hayatta da rahatsız edici şeyler yaşaması ve üzücü sözler işitmesi anlamlarına gelir. Ayrıca insan hayatındaki korkuları ile yüzleşmesi anlamında da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Cebrail a.s Görmek

Rüyada iki kadın cüce görmek

Kayıtsız Üye
Dün gece rüyamda 2 tane kadın cüce gördüm. Elbiseleri eski döneme aitti. Sonra gunumuzdeki etek bluz ile degistiriyolardi cucelerden biri yanıma gelip elbisem nasıl oldu diye sordu. Bende iyi olmuş diyordum. Hayırdır inşAllah hayırlı günler dilerim

Okudunuz mu?  Rüyada et pişirmek

Yorum: Rüyada cüce görmek

arifselim
Rüyada görülen cüce kadınlar çok hayırlıdır. İçinde bulunduğu iyi ve güzel şeylerin devam edeceğine, hem maddi hemde manevi açıdan nimetlerin süreceğine işaret eder. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Dnzbykl
Selamünaleyküm. Gerçek hayatta bekarım ama rüyamda bir cüce ile evliydim. Ve gayet mutluydum. Ama rüyada ki cüce eşim bana bir hediye vermek istedi o esnada odaya bir akrabam ve kızı geldiği için çekindim ve hemen” ay görmesinler” dedim dolaba attım . Anlamı nedir ?

Okudunuz mu?  Rüyada cine nas suresi okumak

Tohat
Ve aleyküm selam. Biriktirdiğin veya biriktireceğin paranla kurmak istediğin işi elinde sonunda kendi çaban ve emeğinle başaracak ve bu gururu sevdiklerinle yaşayacağına, rüyandaki hediye ise gerçekte de alacağın bir hediyeye tabirdir. Allah hakkıyla bilendir elbette.

Bu kategoride yer alan Rüyada çanta görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cüce görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.