Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:31
sizden95
Abone

Bit türlü kendime çeki düzen veremiyorum.

Bit türlü kendime çeki düzen veremiyorum.

kadirblk
Her seferinde 5 vakit kıldığım namazıma yakışacak şekilde hoşgörülü ve ağırbaşlı bir kişi olacağım diye içimden karar veriyorum fakat yine kendimi bozuyorum ve eski anlayışsız ve taşkın hareketlerime geri dönüyorum. Ayrıca anneme ve babama karşı da saygılı olamıyorum, cinsel arzularıma yenik düşüp istimnaya yöneliyorum. 5 vakit namazımı kılarken bunları kendime yakıştıramıyorum ve artık gerçekten hâl ve hareketlerime çeki düzen vermek istiyorum, hocam sizce nasıl başlamalıyım?

Okudunuz mu?  Kadınların elini sıkmak

Yorum: Bit türlü kendime çeki düzen veremiyorum.

mum
< hocam sizce nasıl başlamalıyım? >
Niyetin güzel ama amelde zaafın var. Ameli de kuvetlendirmek için manevi besi gerekir yani bir alimin nasihatlerine düzenli olarak kula vermen gerek.
Dini ilimleri ders olarak haftada en az bir gün bir saat de olsa ilim öğren ve hayırlı bir ortam edin.
Bismillah de başla


Namaz Mücahitleri – Nureddin Yıldız

Bu kategoride yer alan Yaz tatilinde kızımı gönderebileceğim yatılı kuran kursu arıyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bit türlü kendime çeki düzen veremiyorum. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.