Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:15
missa07
Abone

Baba tacizi nedeniyle konuşmuyoruz günah mı

Baba tacizi nedeniyle konuşmuyoruz günah mı

Kayıtsız Üye
babam beni taciz etti uyurken.bir süre sonra aklımı çelip kötü huylarına beni de alet etti.şimdi hiçbirşeklide konuşmuyoruz. günahı nedir.


Yorum: Baba tacizi nedeniyle konuşmuyoruz günah mı

arifselim
Zina ve iffetsizlikler çirkindir ama yakınları ile bunu yapmak çok daha çirkin, çok daha günah ve çok daha büyük bir ahlaksızlıktır iğrençliktir. Babandan şiddetle uzak dur. Asla bu haramlara açık bir şey bırakma. Hem dünyanı hemde ebedi olan ahiretini yakma. Gerektiğinde onu açığa vurmakta veya yetkililere şikayet etmekten de asla ama asla çekinme ve korkma.

Okudunuz mu?  Müslüman cinler zarar verir mi?

Yorum: Baba tacizi nedeniyle konuşmuyoruz günah mı

Kayıtsız Üye
geridönüşünüz için teşekkür ederim anneme açıkladm ama inanmadı banada hakkını helal etmiyor annem ne yapabilirim 🙁


Ö baba tacizi

No name
İyi günler hocam, BABAM BANA TACİZ ETTİ. Aile düzenimiz bozulmasın diye bunu bir süre sakladım ama sonradan dayanamayıp bunu anneme söyledim babamda evlilik bozulmasın diye yalan yere yemin etti öyle bir şey olmadığına dair. Annem anneannem dayılarımın gözünde düştüm. Babamla 1 yıldır küsüz. Herkes özür dileyip elini öpmemi istiyor. Annem hakkını bana helal etmiyor. Ben babamla barışmak istemiyorum ama kardeşlerim var ilerde evleneceğim ve bir sürü sıkıntı oluşacak ne yapmalıyım? Annem hakkını helal etmedi etmeyecek cennet yüzü gerçekten görmez miyim?
Beni taciz eden öz babamın elini öpmeli miyim?

Okudunuz mu?  Kulum bana gelmekte acele etti bende ona cenneti haram ettim Hadisi Kutsi doğru mudur ?

Bosername
Ne annenin ne babanın senin üzerinde hiç.bir hakkı yoktur bu konuda. Onlar gözlerini kapatıp sana sırtlarını çevirmişlerdir. Allah(CC) herşeyi görüyor hiç ama hiç kimseden korkmayın Allah varken hiç kimse onun adaletinden kaçamaz. Doğru olan polise gitmektir.


arifselim
Bu konuda sana bir hak iddia edemezler. Sana inanmayabilirler ama sen haklı ve doğru olduğunu iyilikle annene ve aile büyüklerine anlatmalısın. Zerre kadar bile tekrar etme ihtimali olursa mutlaka polise gitmelisin.

Okudunuz mu?  Kur'an okumadan önce abdest almak gerekli mi, Okurken kıyafetimiz nasıl olmalı ?

Bosername
Tekrarı beklenmemeli hemen polise şikayet etmesi lazım. Çünkü Kuran’da bunun cezası islam’da verilebilecek en ağır ceza ve babası sadece kızına değil aynı şekilde karısınada hainlik yapmiştir. Bu nedenle artık senin hiç bir şeyden korkmadan en doğrusunu yapman gerekir. O da hemen polise baş vurmaktır. Bugün korkup başvurmadan devam ederseniz hem aileniz bundan çok daha fazla rahatsız olacaktır hem de siz yarın öbür gün rahatsız olacaksınız. Emin ol ki el veya geç adalet yerini bulur.

Okudunuz mu?  Müslüman diğer bir Müslümana haksızlık edip küçük düşürse bile diğer Müslüman susmak zorunda mıdır?

Taciz

Bu kategoride yer alan Sevap bağışlayınca bize bir şey kalır mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Baba tacizi nedeniyle konuşmuyoruz günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.