Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:12
missa01
Abone

Evham mı yapıyorum normal mi

Evham mı yapıyorum normal mi

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum
Yeni bilgisayar aldik ama simdi icim rahat etmiyor bazi yerlerde korsan yazilim kul hakki olacagi yonunde hocalarin fetvalari oluyor acaba aldigimiz yerde bu bilgisayara herhangi bir sekilde korsan yazilim yuklenmismisir diye ve bilgisayarin markasi baya bilindik bir marka ozel olarak sordum yetkililerine korsan yazilim yuklenmismidir diye yuklenmemistir yonunde sozler dediler ama yalan soylemedikleri ne maglum? Simdi bu bilgisayarin her yaziliminintektek yazilim sahiplerien onaylatmammimlazim orjinalmi diye ne yapmaliyim sizce bunu boyle arastirmak zorundamiyim yoksa yetkililere guvenmelimiyim? Evhammi yapiyorum sizce?Allah korusun kul hakkına girmekten korkuyorum.

Okudunuz mu?  Hatim duası arapça okunuşu

Yorum: Evham mı yapıyorum normal mi

Kayıtsız Üye
güzel kardeşim bilgisayarı bilindik bir yerden aldıysan örn: vatan , bimeks , teknosa gibi orjinaldir ancak internetten program indirirsen bunların bazıları korsan yazılımdır.


Yorum: Evham mı yapıyorum normal mi

Kayıtsız Üye
Dediginiz firmalarin birinden aldim(simdi reklam olmasin) ama yinede acaba olabilirmi diye düşünüyorum.

Bu kategoride yer alan Allah ismi nasıl yazılır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evham mı yapıyorum normal mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.