Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:07
missa02
Abone

Adanan namazı geciktirmek

Adanan namazı geciktirmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben geçen hafta Cumartesi günü bir yere gittim ve güzel geçerse 1 hafta içinde 4 rekat şükür namazı kılacağım dedim ama bu hafta çok yoğun geçti tek müsait zamanım Cumartesi sabah yani tam 1 hafta olduğu gün kıldığım namaz kabul olur mu?

Okudunuz mu?  Baba evinde seferilik olur mu?

Yorum: Adanan namazı geciktirmek

Prens
Aleykümselam. Çok ilginç 4 rekat 4 dakikadır. Farz namazını kıldığın zaman hemen arkasından 4 dakika kim ayırmayabilir. Farz namazları kılmıyorsan İslamın şartından olduğunu hatırlatırım yok kılıyorsan 1 hafta ertelemen bana ilginç geldi.


Yorum: Adanan namazı geciktirmek

Kayıtsız Üye
Haklısınız hocam ama soruma cevap alamadım şimdi bu gün 1 hafta oldu kılsam kabul olur mu?

Okudunuz mu?  Sabır ve merhamet ile ilgili ayet ve hadis

Yorum: Adanan namazı geciktirmek

arifselim
Aleykum selam. Bu namazı kılmak için adadığın süre içerisinde kılmak zorunda idin. Elbette bugünde olsa kılabilirsin ama süreni geciktirmeden tam o süre içinde kılman vacipti. Tövbe istiğfar etmelisin.


Kayıtsız Üye
Hocam günü geldi ama saati saatine gelip 1 hafta olmadan kıldım kabul oldu mu yani?

Okudunuz mu?  Hz. İsa'nın Kuranda geçen sözleri

şükür namazı zamanı geciktirmek

Bu kategoride yer alan Hayatım boyunca paratoner gibi tüm olumsuzluk beni buluyor.. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adanan namazı geciktirmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.