Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:07
missa02
Abone

Müslüman Cinler var mıdır

Müslüman Cinler var mıdır

Ahsenbnn50
Sifremi unuttum buradaki sorum su ben bir yerde ruyami anlattim birisi yorumladi bana dinime sarilmam gerektigini bir sey sakladigimi soyledi sakladigim bir sey yok. Annemin adini soyadini istedi guvendigim için sordum gerisi bende yazdi sordum musluman cinler gonderecegim sana seni koruyacaklar dedi adimi soyadimi bilmiyor. Istemiyorum dedim dinine dikkat et dedi korktum sordum bir sey yaptin mi diye yok yapsam yazamazdin dedi anlamadim gunaha girdim mi? Korkuyorum. Ne gibi dualar etmeliyim? Ruya yorumlatmak gunah mi?

Okudunuz mu?  Her şeyin en iyisini istemek

Yorum: Müslüman Cinler var mıdır

mum
Cinlerle korumayı ne Peygamberimiz ne ashabı kiram yaptı. Dine sarılma tavsiyesi iyi gerisini boş ver.
Ama Allahın melekleri ile korundular. Kim Ayetel Kürsiyi her namazdan sonra okursa melekler onu korur ve kötü niyetli şeytanlar/cinler asla yanaşamaz..

Okudunuz mu?  Şia'nın Ehl-i Sünnet'e en yakın mezhebi Caferilik midir ?

Bir de korunma dualarını oku

1: forumduasi.com/soru/139589-euzu-bi-kelimatillahit-tammeti-min-kulli-seytanin-ve-hammetin-ve-min-kulli-aynin-lammeh-bu.html
2:
forumduasi.com/sizden-gelen-sorular/198323-bu-duanin-manasini-ogrenmem-mumkun-mu-acaba.html#post726910

Bu kategoride yer alan Erkeklerle aynı odada giyinmek zorunda kalmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Müslüman Cinler var mıdır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.