Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada dövme yaptırmak

Rüyada dövme yaptırmak

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm ben rüyamda arkadaşımla dövme yaptırmaya gidiyordum bir yere geldik uzandım sonra çevremde bir kaç tanıdık vardı sonra göbeğimi açtım eski sevgilim olan kişinin ismini yaptırıcam dedim sonra dövmecinin başka yerde olduğunu söylediler arkadaşımla oraya gittik dövmecinin yanına gittik yaptırmak için konuşuyorduk sonra uyandım zaten

Okudunuz mu?  Rüyada diş kırılması ne anlama gelmektedir?

Yorum: Rüyada dövme yaptırmak

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya mana bakımından olumlu değildir. Rüyayı gören kişinin yaşayacağı sıkıntılı ve sorunlu bir döneme işaret eder. Dövme yaptırmayı istediğini görmek belkide insana bazı hatalara düşmemesi için bir uyarı gibi kabul edilebilir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada dinden çıkmak ve rüyada namazı yanlış yöne kılmak

Yorum: Rüyada dövme yaptırmak

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum, daha yaşça çok ufak olan bir kardeşim var rüyasında sağ elimde kalpli bir harf dövmesi görmüş. Bana falancanın baş harfi mi diye sormuş bende gülerek evet demişim ama aslında onun harfi değilmiş. Ve gerçek hayatta o harfin baş harfinde biriyle görüşüyorum ama bunu kardeşim bilmiyor.

Okudunuz mu?  Rüyada denizde yüzen kuranı kerim ve tefsir kitabı görmek

Yorum: Rüyada dövme yaptırmak

arifselim
Aleykum selam. Rüyada dövme yaptırmış olan kişi için hayatında istediklerinin olacağına, elde edeceğine ve hayallerini gerçekleştireceğine işaret olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dileyin, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada dişlerin kırıldığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada dövme yaptırmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.