Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş ablayı görmek

Rüyada ölmüş ablayı görmek

Kayıtsız Üye
Iyi günler. Ben bugün ölmüs ablami gördüm. Herzamanki gibi tesettürlüydü ve gülümseyerek geliyordu. Önce kayinbabasina gitti sonra ben ona sarildim. Ve Allah sana safi ismiyle sifa versin dedim. Gercek hayatta ablam tümörden vefat etti. Kizinin cenazesine gelmis. Hic üzgün degildi. Ablamin kızı gercektende var. Baska sayfalara baktkm ölüye sarilmak o kisinin ölecegine isaret eder diyor. Bakmadan önce mutluydum ama bunlari okuduktan sonra icime korku sardi.

Okudunuz mu?  Rüyada oğlunun kaçırıldığını görmek

Yorum: Rüyada ölmüş ablayı görmek

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüyanın en açık ve en güzel yorumu, ablanın durumunun güzel olmasının ümit edilmesidir. Bu rüya ölümle ilgili değildir. Aksine hayırlı ve güzel bir rüyadır. Ablana bol bol dua et ve imkanın varsa ruhuna olmak üzere sadakalar ver. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü görmek mezara götürmek ne anlama gelir?

rüyada ölmüş ablayı görmek, rüyada ölmüş ablasını görmek, rüyada.olen.ablayi.gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada oğlunun gelmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş ablayı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.