Anasayfa
24 Ekim 2023, 19:56
missa01
Abone

Diş ağrısından oruç bozmak

Diş ağrısından oruç bozmak

Kayıtsız Üye
Merhaba benim bir sorum olacak benim diş ağrılarım oluyor ilaç içmeden geçmeyen ağrılar o yüzden bir iki gün oruç tutamadim günahı varmı


Yorum: Diş ağrısından oruç bozmak

mumsema
Diş ağrısı dayanılmayacak duruma geldiğinde ilaç içmek için oruç bozulabilir ama akşam ilaç almakla bu ağrı geçiyorsa orucu bozmanız caiz değildir.

Okudunuz mu?  Nefis ile ilgili dua

Yorum: Diş ağrısından oruç bozmak

arifselim
Merhaba. Allah şifalar versin. Eğer dayanamayacak bir derede ise orucu bozmak veya tutmamak caiz olur. Ama bunun derecesini iyi ayarlamak ve en son çare olarak yapmalıdır. Her ufak tefek ağrılar bir mazeret olarak geçerli değildir.

Okudunuz mu?  Sabah uyandığımda ayağımda kına vardı bu bilimsel olarak nasıl açıklanabilir

Yorum: Diş ağrısından oruç bozmak

Kayıtsız Üye
Diş ağrılarım gercektende dayinilacak şekilde değil oruc bozmuyorum sadece antibiyodik lerimi iftardan iftara alabiliyorum ama agri kesicilerimi gün icersin de ansizin gelen agrilarim yuzunden kullaniyorum o yuzden oruc bozmaktansa niyet etmiyorum umarim biran önce geçer bende tutarım

Okudunuz mu?  Rüyada miras kalması ne demek

diş ağrısından oruç bozmak, diş ağrısından dolayı oruç bozmak, diş ağrısına dayanamayıp oruç bozmak

Bu kategoride yer alan Rüyada miras kalması ne demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Diş ağrısından oruç bozmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.