Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:14
missa03
Abone

Zammı sure uzunsa birkaç ayeti okunup atlanabilirmi

Zammı sure uzunsa birkaç ayeti okunup atlanabilirmi

Kayıtsız Üye
Esselamu aleykum arkadaşım mülk suresinin ilk 3 ayetini ezbere biliyor ve namazda zammı sure olarak okumak istiyor hepsini mi okuması gerekir? Uygunmudur? İlk 3 ayeti okuyup diğer rekatta başka sure okuyabilir mi


Yorum: Zammı sure uzunsa birkaç ayeti okunup atlanabilirmi

arifselim
Ve aleykumusselam kardeşim. Mülk suresinin bu ilk 3 ayetini okuyabilir ve daha sonra başka bir sureden yada ayetlerden okuması caizdir. Yani bütün o sureyi okumak şart değildir. Allah kabul eylesin.

Bu kategoride yer alan Protez tırnak abdest geçirir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zammı sure uzunsa birkaç ayeti okunup atlanabilirmi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.