Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada başı açık olan eşini başı kapalı görmek

Rüyada başı açık olan eşini başı kapalı görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada başı açık olan eşimi başı kapalı halde gördüm bunu çok istiyorum ondan mı yoksa var mıdır bir hayrı. Allah eşlerimize hayırlı ömürler, hayırlı ameller işlemeyi nasip etsin.


Yorum: Rüyada başı açık olan eşini başı kapalı görmek

arifselim
Hayırlı bir rüyadır ve iki şekilde yorumlanır. Birincisi bunu düşünmekten dolayı rüyana yansıması anlamındadır. Diğer yorumu ise, bu dileğinin inşaAllah gerçekleşmesi anlamında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada babanın ağlaması

rüyada eşini başı kapalı görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada bilek güreşi yapmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada başı açık olan eşini başı kapalı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.