Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:23
missa03
Abone

Dedemle konuşmak istemiyorum günah mı?

Dedemle konuşmak istemiyorum günah mı?

Kayıtsız Üye
Dedem torunlarina,gelinlerine, çocuklarına kötu davranıyor ben konuşmak istemiyorum gunahmi?
Dedem bize kotu davranıyor ben torunuyum bu yüzden yengelerim bakmak istemiyor bizde kalıyordu 1 ay öncesine kadar 3-4 ay kaldı geldiğinde kimse bakmamis bir deri bir kemikti çorapları bile giyemiyordu Annemle baktık guzelcene gözü açıldı kendine geldi.Ne dediğini bilmez hale geldi Anneme 2 kere iftira atti.Bu da benim zoruma gitti sordum neden böyle yapıyorsun diye biz seni istiyoruz sana baktık o kadar dedim neyime baktınız diye bizimle kavga etti.Ufak tefek bir durumda beni arayıp yaristiriyor 3-4 saatim yollarda geciyor gunlerim ölüyor.biktim bu durumlardan anneme,kardeşim,bana ve babama kötü davrananan bir insanla konuşmak dahi istemiyorum.Sürekli insanlardan aciniyor iftiralar atiyor.Dedikodu yapiyor. Bende sevmediğim için bu konuları konuşmak istemiyorum telefonlarına çıkmiyorum sohbet etmiyorum geldiğinde günah işlemiş olur muyum?

Okudunuz mu?  İmanı bozan şeyler

Yorum: Dedemle konuşmak istemiyorum günah mı?

arifselim
Dedeyi özellikle de muhtaç olduğu bir anda yalnız bırakmamak gerekir. Eğer size zarar veriyorsa kendinizi korumak hakkınız vardır. Mümkün olduğu kadarıyla ona iyilikte ve sabırda bulunmaya devam edin.

Bu kategoride yer alan Kadir gecesi ne zaman biter? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dedemle konuşmak istemiyorum günah mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.