Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:24
missa03
Abone

Ev temizliği yapmak içimden gelmiyor

Ev temizliği yapmak içimden gelmiyor

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Bayramımız mübarek olsun. Ben yalnız yaşayan bir bayanım. Uzun yıllardır ev temizliği yapmak içimden gelmiyor. Evim güzel değil. Ev sahibi olduğum için taşınamıyorum da. Bunu söylerken bile üzülüyorum ama evim pis. Aslında temizliği ve düzeni çok seven bir insanım hem bir müslüman nasıl pis olur, böyle bir ortamda namaz kılınıyor, Allah’ın (c.c) adı anılıyor. Sizlerden yorumlarınızla bana yardım etmenizi rica ediyorum.

Okudunuz mu?  Nun harfi

1. Temiz olmayan bir ortamda yapılan dualar, okunan kur’an yani ibadetlerin bereketi eksilir mi?

2. Ben nasıl evimi temiz tutmak için istek duyar ve temizlik yaparım.

Yanıt yazacaklardan Allah(c.c) razı olsun. Yüce Rabbim kalbimizi ve yaşadığımız ortamları temiz tutabilmeyi nasip etsin inşaAllah.

Okudunuz mu?  Hz. Muhammed'in (sav) peygamber olarak görevleri nelerdir ?

Yorum: Ev temizliği yapmak içimden gelmiyor

arifselim
Aleykum selam. Evet, dediğin gibi müslüman temiz olmalıdır. Allah temizdir ve temiz olan kullarını sever. Melekler bile kötü kokulardan rahatsız olur ve uzaklaşırlar. Öyleyse bereketin ve huzurun gerçekleşmesi için temizliğe önem vermelisin. İbadetler ve dualar edilebilir elbette ama bu insana öyle bir ortamda lezzet vermeyebilir.

Okudunuz mu?  Dinî motif ne demektir ?

Yorum: Ev temizliği yapmak içimden gelmiyor

Kayıtsız Üye
Teşekkür ederim inşaAllah daha temiz olmaya gayret edeceğim.


içimden temizlik yapmak gelmiyor, temizlik yapmak içimden gelmiyor, temizlik ve düzen için dua

Bu kategoride yer alan Babamı sevmiyorum bu günahmıdır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ev temizliği yapmak içimden gelmiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.