Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Yurt Dışında Olmak

Rüyada Yurt Dışında Olmak

anotherchance
Selamın Aleyküm. Rüyamda eşimle birlikte yurt dışına (muhtemelen Avrupa) gitmişiz ancak muhtemelen seyahate çıkmaya aniden karar verdiğimiz için otel rezervasyonu yaptırmamışız. Bir pansiyon buluyoruz. Pansiyonu bize gezdiren bayan odaları gösteriyor. Odalar gerçekten küçücük ama temiz ve her odanın kendine ait bir tuvaleti var.Küçücük bir odada çift kişilik bir yatak, iki komidin ve ancak tek kişinin sığabileceği küçük bir tuvalet görüyorum. Kararsız kalıyoruz ama odaların kendine ait tuvaletleri olması ve gayet temiz olmaları nedeniyle burada kalmaya karar veriyoruz. "Hangi odada kalacağız?" diye sorduğumuzda görevli bayan "İstediğinizi seçin." deyip uzaklaşıyor. Sonra eşimle otelden çıkıp şimdiye kadar hiç görmediğim ama nedense rüyamda bir şekilde tanıdığım kalabalık ve sadece erkeklerden oluşan bir arkadaş grubuyla karşılaşıyoruz. Şehri yukarıdan gören çok güzel manzaralı bir tepedeyiz ve hemen yanımızda şehre doğru inen bir teleferik var. Bir grup insanın bu teleferikle aşağıya indiğini görüyoruz ve hayran hayran onları izliyoruz. Gün içinde ne yapacağımıza, kimin nerede olduğuna ve akşam yemeğini ne zaman yiyeceğimize karar verip oradan tam ayrılmak üzereyken grubumuzdan iki kişinin teleferik telleri üzerinde kendi elbiselerinden yaptıkları uydurma bir oturakla şehre doğru kahkahalar atarak indiklerini görüyoruz. Hepimiz gülümsüyoruz. Çok karmaşık oldu, farkındayım ama Allah rızası için rüyamı yorumlar mısınız?

Okudunuz mu?  Rüyada Yaratık Görmek

Yorum: Rüyada Yurt Dışında Olmak

arifselim
Aleykum selam. Geçmişte yaşanan sorunları ve sıkıntıları geride bırakarak çok mutlu olacağınız bir döneme girdiğinize dair bir işarettir. Evliler için adeta ikinci balayı olarak yorumlanır. Bu sonuçta sadece bir rüyadır ve gerçek anlamını sadece ve sadece Allah bilir. Allah’tan hayırlısını dileyin, herşeyi hakkıyla bilen sadece odur.

Okudunuz mu?  Rüyada Ya Cami esmasını zikretmek nedir?

Rüyada yurt dışında olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda islami mukabele yaptığımız arkadaş topluluğu ile Almanya’ya gezmeye gidiyoruz. Çok güzel muhitler,binalar var. Tarihi bir binayı gezerken gözüm dışarı dalıyor ve yeşillikler içinde kasaba tarzı güzel tarihi binalar görüyorum. Ardında Almanya’ya özel bir tatlı dükkanı görüyorum. Girdiğimde beni bir erkek birde bayan kardeş karşılıyor. Yaşları 20, 22 civarında. Tatlıyı aldıktan sonra bana hediye olarak elbiseler beğeniyorlar. Rüya bitiyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Yalın Ayak Yürümek Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Yurt Dışında Olmak

arifselim
Böyle rüyalar genellikle güzel olarak ve sevinçli durumlara işaret olarak yorumlanır. Bekar kimseler için bu rüya eve gelecek olan misafirlere ve işiteceği sevinçli haberlere de işaret eder. En isabetlisi ise kişiye özel olarak yorumlanmasıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada yeşil ceviz görmek ve yemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Yurt Dışında Olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.