Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:55
sizden93
Abone

Tevbe Ederken Samimiyet Şartmı

Tevbe Ederken Samimiyet Şartmı

İnsansevgisi
Ben Tevbe Ederken Pişman Olamıyom Şeytanın Vesvesesindenmi Bilmiyorum Ama Ne Ağlama Ne Sızlama Nede Samimiyet Yok Ama Tevbemin Arkasından Duruyorum Tevbenin Şartlarında Samimiyet Pişmanlık Şart Diyo Ama Ben Pişman Ve Samimi Olamıyorum Ama Tevbe Ederken Tevbemin Arkasından Dururum Öle Bi İnsanımdır Kabul Olurmu Tevbem Lütfen Yardımcı Olun

Okudunuz mu?  Memlekete gitmek seferilik sayılır mı?

Yorum: Tevbe Ederken Samimiyet Şartmı

Tevbe
Kardeşim defalarca cevaplanmasına rağmen tekrar aynı konuyu açıyorsun. Bir daha o günaha düşmemek tövbenin samimiliğini gösterir. Tövbe eden insan zaten pişmandır ki tövbe ediyor. Lütfen bir daha bu yüzden konu açmayın.

Bu kategoride yer alan Hz Mehdi Kimdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tevbe Ederken Samimiyet Şartmı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.