Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:55
sizden93
Abone

Neye inandığımı bilmiyorum

Neye inandığımı bilmiyorum

maviokyanus
merhabalar.Ben çok büyük bir ikilemde kaldım neye inandığımı cidden bilmiyorum.Bugün annemle kavga ettim benim istemediğim bir şeyi yaptığı için.Kararlarıma neden saygı duymuyorsun ben bu konuda hassasım dedim.Ben de inanıyorum ama ben senin Allah’ına küfür edersem hoşuna gider mi dedim.İnanıyorum ama imanım çok zayıf ateist olma yolunda ilerliyorum.Fakat ateistlikle de alakası yok çünkü Allah’ın varlığını kabul ediyorum ve ateist inancın bilimsel olarak çöktüğünü de biliyorum.Hatta ateistlik çok saçma geliyor.İnandığımı söylüyorum fakat içimden inanmıyorum diyorum.Bunu ateistlikle de alakası yok sonunu bilerek ve kabul ederek inadına şeytana inanmayı seçiyorum.Fakat bugün annemle olan tartışmamızda ağzımdan çıkan o laflara çok şaşırdım ve nedense pişman oldum.İnanıyorum sonucunu biliyorum araştırabilirim de ama inadına araştırmayıp şeytana uymak istiyorum.Ne yapmam gerek şirk mi yapmış oluyorum ? Lütfen yardım edin .

Okudunuz mu?  Elele dolaşırken gelen sıvı yıkanmayı gerektirir mi?

Yorum: Neye inandığımı bilmiyorum

arifselim
Hatalarının farkındasın ve kendini toparlayabilirsin. Şeytana bile bile uymak demek insanın kendi kendini isteyerek cehenneme atması demektir. Tövbe istiğfar et ve bilgi eksikliklerini güvenilir kaynaklardan öğren. Allah tövbe eden kulunu bağışlar. Geç olmadan hemen Allah’a dön ve şeytanı sevindirme. Aksi takdirde ebedi bir hayatını perişan edersin.

Okudunuz mu?  Bir kızın bacaklarını ellersek cenabet olurmuyuz sade zevk suyu geldi

Yorum: Neye inandığımı bilmiyorum

LIGTH
Dostum belki senin derdine tam çare olamaz ama bence hasta insanları düşün hiroşima da ki çocukları düşün, vücutlarını düşün sonra kendine bak Allah seni sevdiğinden seni ne kadar güzel yaratmış senin Allah tan ayrılmak için bir nedenin yok sonra şeytanın yoluna giren insanları düşün onların sonu çok geç gelmedi sonra Allahın koydu kuralların güzelliğini düşün.unutma her şey senin için

Bu kategoride yer alan Allah evren insan ile ilgili ayetler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Neye inandığımı bilmiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.