Anasayfa
13 Ağustos 2023, 11:49
sizden93
Abone

Bu rüyayı bana şeytan mı gösterdi?

Bu rüyayı bana şeytan mı gösterdi?

heartless
Başlığa ne yazacağımı bilemedim. Rüyamda tanımadığım iki kızla birlikte birilerinden kaçıyoruz kızların birinin elinde bir şey var ve tuhaf bir ses çıkartıyor uyarıyorum yakalanıcaz kapat şunu diye kapatmıyor bende en son elinden alıp kırıyorum bozuyorum birşeyler yapıyorum sonra kız bana saldırınca da güzel bir dövüyorum onu da. daha sonra iki adam elinde resim mi var artık ne varsa onu insanlara gösterip bizi arıyor aslında beni değil yanımda ki iki kişiyi arıyor ben korkuyorum acele ediyorum kaçmaya bunlar gülüyorlar ağırdan yürüyorlar ve yine aynı sesi duymaya başlıyorum nerden çıkartıyorsun yine bu sesi diyorum içlerinden biri bilmiyor musun bu Peygamberin sesi diyor sonra uyanıyorum ve uyandığım da o sesin sokakta havlayan köpek sesi olduğunu anladım ama bildiğimiz havlama değildi hasan ismini çıkartıyordu başka bişey daha söylüyordu sanki ama unuttum saatte sabah 4.09 du sabah ezanına az kalmıştı ne anlam çıkartmalıyım bu rüyadan şeytan bu saatler de rüyama girebilir mi Peygamberin sesi o denmesi canımı çok sıktı uzun oldu hakkınızı helal edin yorumunuzu sabırsızlıkla bekliyorum teşekkürler.

Okudunuz mu?  Cinsellik konusu hakkında dua etmek hakkında?

Yorum: Bu rüyayı bana şeytan mı gösterdi?

Hatt
Hayır olsun inşAllah. Şeytani bir durum gözükmüyor neden öyle düşünüyorsun ki


Yorum: Bu rüyayı bana şeytan mı gösterdi?

heartless
uyandığım da köpek havlıyordu ve rüyamda duyuyorum köpeğin sesini rüyamdaki kız da bana o ses Peygamberin sesi bilmiyor musun dedi :/

Bu kategoride yer alan Yemin kefaretini ödeyemeyecek güçteyim ne yapmalıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bu rüyayı bana şeytan mı gösterdi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.