Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:15
missa07
Abone

Babadan gizli para aldım?

Babadan gizli para aldım?

Kayıtsız Üye
14 yaşındayken almak istediğim bir cihaz vardı ama biraz pahalıydı. Ben burs alıyordum ancak bursumu babam alıyordu. Ben de bu yüzden bursumu biriktirememistim. O istediğim cihazı alacaklarını düşündüm ama almayacaklarını söyleyince kötü bir şey yaptım. Gilzice biraz fazla miktarda para aldım yani çalmış oldum. 2 sene geçti üstünden ama gerçekten çok pişmanım. Vicdan azabı çekiyorum. Harçlığım vs biriktirip yerine koymaya çalıştım ama çok az koyabildim. Sürekli aklımda ve hep kötü hissediyorum. Gerçeği söylemeli miyim ama guvenlerini kaybederim diye korkuyorum. Nasıl geçer bu vicdan azabı ne yapmalıyım?

Okudunuz mu?  Kurban ile Sadaka arasındaki fark nedir

Yorum: Babadan gizli para aldım?

NuN
Babasından gizli para alıp pişman olan kişi mutlaka babasına söylemeli ve helallik dilemelidir.
Bu dünyada telafi etmezsen ahirette herkesin önünde rezil olursun

Bu kategoride yer alan Allahın Dünyayı Altı Günde Yaratmasının Hikmeti Nedir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babadan gizli para aldım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.