Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:56
sizden5
Abone

Üşengeçliği nasıl yenebilirim

Üşengeçliği nasıl yenebilirim

Svvl
İbadet etmeye mani herhangi bir hal olunca yaşamayı istemediğim duygular yaşıyorum. Yani ibadet etmeye engel bir durum oldu diyelim ki sanki omuzlarımda yük varmış da birden o yükleri atmışım gibi rahatlamalar vs,vs… Bu duygulardan nasıl kurtulacağım?? Ola ki bir gün iyice üşengeçlik edip ibadete dair her şeyi ama her şeyi bırakmaktan korkuyorum. Gün gelecek abdest almaya bile üşeneceğim diye korkuyorum.

Okudunuz mu?  Yaşamak İstemiyorum

Yorum: Üşengeçliği nasıl yenebilirim

arifselim
Bunu engellemenin yolu asla ihmalkarlığa fırsat vermemektir. Yani ibadet anı geldi mi her ne olursa olsun hemen ve hiç vakit kaybetmeden ibadetini yapmaktır. Şeytan ve nefis zaten tetikte sürekli beklemektedir. Eğer sende tembellik edersen sana üstün gelirler. Hayat bir mücadeledir ve bunun çözümü de mücadeleyi elden asla bırakmamaktır. Bunun yolu da çaresi de senin iradenden geçer.

Okudunuz mu?  Bilmeden namazı vaktinden önce veya sonra kılmak

Yorum: Üşengeçliği nasıl yenebilirim

Svvl
Teşekkür ederim cevabınız için 🙂


usengecligi nasıl yenerim

Bu kategoride yer alan Tevbe etmek nasıl olur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Üşengeçliği nasıl yenebilirim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.