Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:05
missa01
Abone

Nefret duygusunu nasıl yenebilirim

Nefret duygusunu nasıl yenebilirim

Kayıtsız Üye
Selaminaleyküm arkadaşlar,

benim bir sorum var, benim iş yerinde bir Adam var onunla bir türlü geçinemiyorum, her şeyime karışıyor ve sinirlerimi bozuyor, kızmalar önyargılar vs. Bu kişide müslüman.. Asıl meselem bu adamın beni sinirlendirmesi değil, ben kendim hep bu olayları düşünmen olay, yani hep kendi kendime evde olsamda aklıma bu şahıs geliyor ve sinirleniyorum.. Ne yapabilirim bu durumda? İster istemez aklıma bir türlü geliyor ve sinirleniyorum aklıma geldikçe…

Okudunuz mu?  Hayızlı iken ilişkiye girmenin kefareti nedir

Yorum: Nefret duygusunu nasıl yenebilirim

arifselim
Aleykum selam. Sabırla ve iyilikle o kişi ile iyi geçinmeye çalış. Şayet bu fayda sağlamıyorsa ondan uzak durarak şerrini uzaklaştır. Buda olmuyorsa ve sana haksızlık da bulunuyorsa onu yetkililere şikayet edebilirsin.

Bu kategoride yer alan Eşle barışmak için nas felak ayetel kursi okumak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Nefret duygusunu nasıl yenebilirim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.