Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:37
sizden1
Abone

Vampir, zombi gibi yaratıklara inanmak günah mı

Vampir, zombi gibi yaratıklara inanmak günah mı

Ygtbhc2
Vampir yada zombi gibi yaratkılarak inanmak günah mı?bunu sormayın nedeni bu yaratıklar batı mitolojisinde bulunuyorlar.


Yorum: Batı İnanısları

Tevbe
İnanmak derken ne gibi bir inançtan bahsettiğinize bağlı ?


Yorum: Batı İnanısları

Ygtbhc2
Sadece var olduğuna inanmak

Okudunuz mu?  Hep yalnız yaşayanın evlenmesi

Yorum: Batı İnanısları

Tevbe
Eğer ki bu herhangi bir inanışın simgesiyse mesela ateistler buna inanıyorlarsa gibi sakıncalıdır ama diğer türlü uzayda yaşamın varlığına inanmak gibiyse bir sakıncası yoktur.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum mumsema benim sorum olacaktı 1.şimdi konuşuluyo ya zombi kiyameti baş vericekmiş ya şimdi orada o salqına yakalanıp ölen birisi şehit olurmu. benim etrafımda namaz kılmayan Allahın emirlerini yapmayan ama benim çok sevdiyim bazı insanlar var ben onları islama davet etmeden bu salqın başlasa ve onlar salqına yakalanıp ölseler şehit mi olurlar
2. Kafirken şehit olan birisi kafir olarak şehit olsalar günahları aff olunurmu.

Okudunuz mu?  Bir kaç damla necis su üzerimize damladığında bu kıyafetlerle namazımız olurmu ?

ACİLSERVİS
Aleykümüsselam. Böyle bir şeyi kimse konuşmuyor hiç bir doğruluğu da yoktur. Filmlerden etkilenmiş olabilirsin. Soruyu sormadan keşke şehidin anlamını araştırsaydın. Dünyanın en iyi insanı olsun kafir birisi şehit olamaz.

Bu kategoride yer alan Cariye ile ilişki neden caiz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Vampir, zombi gibi yaratıklara inanmak günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.