Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:28
missa0
Abone

İnsanların imanı hakkında düşünceler

İnsanların imanı hakkında düşünceler

Kayıtsız Üye
Soru çok açık olmadı farkındayım.
Şöyle anlatayım ben mesela bir yazı görüyorum sonra da içimden ateiste bak hele diyorum ancak daha sonra imanın kimde olduğunu bilemeyecegimiz aklıma geliyor.
Adam kafir olduğuna dair kesin bir ibare bulundurmamis yazısında ama İslami destekleyen bir şeye de benzemiyordu.
Bu bende hep oluyor ve strese giriyorum acaba dinden çıkmış sayılıyor muyum?

Okudunuz mu?  Hz. Adem zamanında üreme

Yorum: İnsanların imanı hakkında düşünceler

Tevbe
İçinizden gelen o sesler vesvesedir. Bunun yerine bir daha o tür yazılar görürseniz hatta bu yazıyı kafir bile yazmış olsa allah-ü Teala’dan onun için hidayet isteyin. Bir müslümana bu yakışır.


Yorum: İnsanların imanı hakkında düşünceler

Kayıtsız Üye
yargılamak doğru değil ama yalancılıgına serfsizligine bile sahit oldum bana karsı sözde namaz kılıyo kendini dürüst zannediyo insan ayırıyo ayıp ayıp ibadet yapıyosan ruhuna işleyecek işine yaramayan ilac kullanmıssın sen seni tedavi etmeyen sözüm ibadete değil yanlış biata düsmüslere yazık gösteriş için ibadet yapılmaz

Okudunuz mu?  İkinci peygamber kimdir?

Yorum: İnsanların imanı hakkında düşünceler

Kayıtsız Üye
Ben yanlış hatırlamıyorsam biryerde küfre gireni kafir olarak görmemek küfürdür okumuştum. Ve sürekli etrafımdaki insanlar konuşunca acaba küfürmüdür söylediği ve kafir olarak görmesem küfremi girerim gibi sözler geliyor aklıma. Mesela birisi: nazar için birine sureler okumak istese ve okyuacağı kişiye dikkat et ha benim nefesim çok küvvetli uçma diye söylese veya uçar gidersin dese bu küfürmü?

Okudunuz mu?  Müminler ancak kardeştir şiir

ACİLSERVİS
Sen hiç doğru bir şey okumazsın zaten. Bir seferde soru olmayan günah – küfür olmayan doğru bir şey yaz. Gitmişsin gavurların içine etrafında hiç Müslüman yok kafayı yiyip duruyorsan. Gel yurduna hicret et Allah için doğacak çocukların ve torunlarının gavurlaşmaması için.

Bu kategoride yer alan Namazla ilgili kısa hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnsanların imanı hakkında düşünceler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.