Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:04
missa07
Abone

Boşanma davası açmakla nikah düşer mi

Boşanma davası açmakla nikah düşer mi

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum
Zina yapan erkek zina yaptığını
kendisi karısına söyler kadın afeder ama kadın unutamadığı için evde koca ya rahatsızlığını dile getirip sürekli yüzüne vurursa koca rahatsız olup evlilik bitmiştir mahkemeye muracaat et deyip çeker giderse amacın boşamak değil sürekli birbirimizi kırdığı içinmiş bu durumda nikah düşermi. Koca nın eve dönmesi için duada ısrarcı olunurmu

Okudunuz mu?  Cebrail a.s Peygamberimizin mürşidi değildir

Yorum: Boşanma davası açmakla nikah düşer mi

arifselim
Aleykum selam. Mahkemeye müracaat et ve bu evlilik bitmiştir sözleri o an talak vermek niyeti ile söylenmedikçe nikah bozulmaz. En doğrusu bir müftülüğe giderek yüz yüze söylenenler anlatılmalıdır. Çünkü ifade iyice alınmadan kesin cevap vermek mümkün değildir.

Okudunuz mu?  Dinimizin temizliğe verdiği önem nedir?

boşanma davası açınca nikah düşer mi

Bu kategoride yer alan Uygulamalardan Görev Yaparak Para Kazanmak Doğru Mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Boşanma davası açmakla nikah düşer mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.