Anasayfa
7 Mayıs 2021, 7:18

Kaynanamla geçinemediğim halde eşim beraber oturmaya zorluyor

Kaynanamla geçinemediğim halde eşim beraber oturmaya zorluyor

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Eşimin ailesi tarafından hep dışlandım kürt olduğum için. Kaçarak evlendim belki cahillikten hep başıma kalkıldı. Saygımı kaybetmemeye çalışdım . Hep Allahın rızasını aradım.daha anlatamadığım çok sey yaşattılar .1 yıl kaynanam eltimle aynı evde oturduk. Sonra kaynanam bizi istemedi başka eve geçtik. Aradan 3 yıl geçti diğer yanndaki eltimde dayanamadı karşı kapısındaki evi alıp oturdular. Geçinemeyeceğimizi bile bile eşim ben geri annemin yanına gideceğim diyor. Annemi yanlız bırakmam diyor. Oysaki kaynım karşı kapısında. Ben zaten hastaym yaşım çok küçük 2 çocugum var. Ben eşimi kısıtlamıyorum istediğin gibi git ihtiyacı karşıla ama ben böyle bir strese sokma yaşadıklarımı biliyosun diyorum kabul etmiyor gideceğim diyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin 🙁

Okudunuz mu?  Evde muska bulunca ne yapmak gerekir

Yorum: Kaynanamla geçinemediğim halde eşim beraber oturmaya zorluyor

bbgbbg
Ve Aleyküm Selam.Allah’ın(azze ve celle) rızasını arayan biri olmanız çok güzel.Bu olayda da Allah’ın(cc) rızasını istiyorsanız sabredin.Eşinizin annesi sonuçta.Sizi Allah’ın(azze ve celle) emirlerinden alıkoyması durumları hariç sabredin.Allah’ın izniyle bu davranış takvaya daha yakın olacaktır.

Okudunuz mu?  Kötü Yola Düşene Nasıl Davranalım?

Yorum: Kaynanamla geçinemediğim halde eşim beraber oturmaya zorluyor

Kayıtsız Üye
Allah razı olsun.. herşey daha kötü olur diye korkuyorum zaten eşimde çok iyi değil sürekli dolduruşlara geliyor. Ben kendimi bozmamaya çalışıyorum ama bu durumda yanlış bişey yapıpta isyan etmekten çok korkuyorum. Dua edin lütfen 🙁

Bu kategoride yer alan Bir kimse hakkını helal etmezse bu sorumluluktan nasıl kurtuluruz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kaynanamla geçinemediğim halde eşim beraber oturmaya zorluyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.