Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada mezar taşı görmek

Rüyada mezar taşı görmek

Nafi1
Selamın aleyküm rüyamda orman arası gibi bir yerde yürüyorum karşıma iki tane mezar çıktı taşlardan birinde küfür yazıyordu diğerinde ne yazdığını hatırlamıyorum daha sonra uyandım acaba o günahlara ben mi düştüm kafam karıştı rüya mi yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında mavi görmek

Yorum: Rüyada mezar taşı görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu tür rüyalar hayatta bir yeniliğin olması manasında kabul edilir. Bu okuduğun küfür kelimesinden dolayı senin günahlara girdiğin anlamı çıkarılamaz. Ama insana ahireti ve hesabı hatırlatmalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada mezar taşı görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda yatakta sağıma kıvranmış şekildeydim ve yanımda vefat eden babamın mezar taşı vardı.yorganla kendimi ve mezar taşını örtmüştüm.normalde o taş beyaz mermer ama rüyamda siyah idi yazılarıda turuncu gibiydi.yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada mehdiyi görmek ne anlama gelir

Yorum: Rüyada mezar taşı görmek

Tohat
Merhaba. Yenilik ve değişim anlamına gelir. Kendinizi hayatınızı durağan kılan bazı konuları değiştirmek daha aktif hale getirmek, çevrenizi geliştirmek için hareketli bir yaşantı seçeceksiniz. Yine de en doğrusunu bilen Allahtır.

Bu kategoride yer alan Rüyada mezarın üstünde köpek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada mezar taşı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.