Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:43
sizden94
Abone

Neden Peygamberler ayrıcalıklı?

Neden Peygamberler ayrıcalıklı?

Ebuuuu
Çocukluğumdan beri merak ettiğim ve doğru düzgün cevap bulamadığım bir soru var yardımcı olursanız sevinirim. Neden Peygamberler ayrıcalıklı? Neden peygamberler Allah tarafından korunan ve kollanan kişiler? Eğer peygamberlik kişiye cennetin kapılarını açıyorsa, biz hesap günü Allah’a "neden beni peygamber olarak yaratmadın" diye soramazmıyız? Bu soru kafamı çok karıştırıyor ve kurcalıyor birisi tatmin edici bir yanıt verirse çok memnun olurum foruma sadece bunun için kaydoldum. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Dudaktan öpüşmek caiz mi

Yorum: Neden Peygamberler ayrıcalıklı?

Tevbe
Bir peygamber gibi yaşayabiliyor muyuz ? Bir peygamberin yüklendiği sorumlulukları yüklenebiliyor muyuz ? Bir peygamberin çektiği sıkıntıları çekmediğimiz halde çeyrekleri kadar ibadet edebiliyor muyuz ? Büyük makam büyük sorumluluklar getirir. Yük ne kadar ağırsa mükafatı da o kadar büyüktür. Bu soruları da ben size sorayım. Hem soru hem cevap olsun.

Okudunuz mu?  Yatmadan önce okunan dua

Yorum: Neden Peygamberler ayrıcalıklı?

Ferhat1992
bende şunu sormak istiyorum kendisi bir hata eden ve çevresinde bazılarıda hata ediyor diye neden bütün insanlar bir kaç kişinin hatası yüzünden hata ediyoruz diye genellemesine maruz kalıyor bazı hocaların yaptığı gibi Örnek; biz napıyoruz günah işliyoruz diyor sanki herkes aynı günahı işliyormuş gibi

Bu kategoride yer alan Yasak ve platonik aşk zor durumdayım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Neden Peygamberler ayrıcalıklı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.