Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:43
sizden94
Abone

Gusülden önce uzun bekleme yardım?

Gusülden önce uzun bekleme yardım?

qqwe55
Selamun aleyküm, benim sorum şu : İhtilam olduk diyelim idrar yapmak gerekiyor ya ben yapıyorum ama ihtilam olduktan Sonra 1-2 saat bekliyorum çünkü idrar yaptıktan sonra kontrol ettiğimde sıvı uzuyor. Teşekkürler SELAMETLE.


Yorum: Gusülden önce uzun bekleme yardım?

Tevbe
İstediğiniz kadar bekleyebilirsiniz yeterki vaktin namazını kaçırmayın.

Okudunuz mu?  Tevrat ve İslâm peygamberi

Yorum: Gusülden önce uzun bekleme yardım?

qqwe55
Hocam mesele o değil çok uzun sürüyor diyelim 2 de ihtilam oldum 4-5 gibi gusül alabiliyorum bunu kısaltmam lazım sonra okulda uyuşuk oluyorum.


Yorum: Gusülden önce uzun bekleme yardım?

Hoca
İhtilam olan idrar yapmak zorunda değil, 40 adım atar sonra yıkanır yani odada 3 tur atsan yeter

Bu kategoride yer alan Haram yada günah bişey için dua edilir mi? Edilirse günah mı? kabul olabilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusülden önce uzun bekleme yardım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.