Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:41
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş kayın babayı kefenli mezarın üstünde görmek

Rüyada ölmüş kayın babayı kefenli mezarın üstünde görmek

Marsxxx1
Selamünaleyküm

Bu gece rüyam da gerçekte,27 gün önce vefat eden kayın babamı mezarın üstünde (sanki öyle gömmüşüz) kefenli bir şekilde görüyorum.Ama başı normal tarafta değil ayak kısmına doğru gömmüşüz
bir kaç kişi ben de dahil başın da duruyoruz.O arada kayın babamın babası da ayakta (Tabii ki vefat etti)
kayın babama bakıyor ve elleri açık ona fatiha okuyor.Ben de başucunda kayın babama bakıyorum. Yanlız kefeni bembeyazdı hiç bir leke yoktu.Tabir ederseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada otelde 7 numaralı oda görmek

Yorum: Rüyada ölmüş kayın babayı kefenli mezarın üstünde görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya gören kimsenin psikolojik durumuna bakılarak tabir edilir. Eğer bir sıkıntı içinde isen bu sıkıntıların artmasına ve sorunlar yaşamana işarettir. Bazende maddi açıdan kayıplar yaşamaya tabir edilmiştir. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü bebek görmek nasıl yorumlanır?

rüyada olmus kayin babayi gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada ölünün bir şey istemesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş kayın babayı kefenli mezarın üstünde görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.