Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada evine soba kurulduğunu görmek

Rüyada evine soba kurulduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm . Hayırlı günleriniz olsun . Ben rüyamda eve arkadaşlarımla geliorum fakat ne görüyim annem ve babam evi tamamen köy evine çevirmiş girişe soba kurmus ve diğer odalarda köy evi eşyalarıyla değişmiş gibi ve ortalık biraz karışık yiyecek ve içecekler özellikle ekmek filan bol ve ortada . Ben arkadaşlarımı içeri davet etmiş bulundum bir kere . Tabii onlara izah ediyorum ; beni , evimizi bilirsiniz herzaman derli toplu ve bu şekilde köy evi gibi değil diye üzülerek anlatıyorum. onlarda önemli değil diyerek değiştiriler eskisi haşine getirirler diyerek beni teselli ediyorlar fakat normaldede evde düzen konusunda hassas biri olarak rüyadan sıkıntılı bir şekilde uyandım . Acaba tabiri iyi midir kötü müdür bilemedim. İnternette de cevaplar çok net değil hem iyi hemde kötü . Yardımcı olucagınız için teşekkür ederim . İyi günler .Selametle …

Okudunuz mu?  Rüyada Esmaül hüsna görmek

Yorum: Rüyada evine soba kurulduğunu görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hayırlıdır ve rüyayı gören kişinin hayatında yapacağı köklü değişikliklere, yeniliklere veya başka bir yere göç etmesine ve yer değişikliği yapmasına işaret eder. Bu konularda vereceği kararlarda birilerinin telkini ile karar değiştireceğine de işarettir diyebiliriz. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada evlenip evlendiği kişiyi görmemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada evine soba kurulduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.