Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:07
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada hayvan beslemek

Rüyada hayvan beslemek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum sabah bir rüya gördüm anlamını çok merak ettim size sormak istedim rüyamda 50 liram vardi marketten sut salam ekmek turu seyler aldim ve kapidaki sokak hayvanlarini besliyordum hatta bir köpeğin üzerinde usumesin diye bizim evdeki battaniye ortuluydu o köpeğin küçük küçük yavruları vardı yemek veriyordum yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim iyi gunler

Okudunuz mu?  Rüyada buket çiçek görmek ve anlamı

Yorum: Rüyada hayvan beslemek

arifselim
Aleykum selam. Hayvan beslemek çok iyi ve hayırlı anlamları vardır. Rüya sahibinin eline geçecek olan paraya işaret eder. Ancak bu paranın son bir fırsat olacağı anlamındadır. Köpeği bu şekilde beslediğini ve koruduğunu görmek ise, çok değerli ve hiç bir zaman terketmek istemeyeceğin bir dostunun varlığına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Ölen annemi rüyamda göremiyorum

Yorum: Rüyada hayvan beslemek

Kayıtsız Üye
s.a rüyamda kırmızı bir kelebek geliyor pencereden giriyor içeriye sırtıma konuyor kuş büyüklüğünde ben rahatsız olunca elime geliyor onu tutup sevmemi istiyor sonra annem babamın önünde ekmek kırıntıları ve çay var çayı içiyor babamın sonrada ekmek kırıntılarını yiyor hayırdır inşAllah

Okudunuz mu?  Rüyada Allahümme salli ala seyyidina muhammed demek

Yorum: Rüyada hayvan beslemek

arifselim
Aleykum selam. Kelebek rüyada aşkı, sevgiyi ve ilgiyi simgeler. Bu ancak kişiye özel yorumlanırsa isabetli olabilir. Genel olarak rüyayı gören kişinin sevdiğine gereken ilgiyi göstermediğine yada sevdiğinin ona ilgi göstermediğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ağaç sökmek , Rüyada ağaç söküldüğünü görmek

rüyada hayvanları beslemek, rüyada hayvan beslemek, rüyada havan doyurmak

Bu kategoride yer alan Rüyada annemin ve kardeşimin beni görmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada hayvan beslemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.