Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:10
missa07
Abone

İntihar edeceğim ama Allah’ın gazabından korkuyorum

İntihar edeceğim ama Allah’ın gazabından korkuyorum

Biiilg
İntihar etmeyi düşünüyorum lakin edemem.Yeterli sevabım yok hem de çok günah.Yine de dayanmak çok zor.Doğduğumdan beri hiç ilerleme yok aksine daha da kötü oluyor her şey.Babamdan duygusal ve fiziksel şiddet gördüm ben annem de öyle.Şimdi yaşamıyor.Fakirlik çektik çok ama annem bana hiç belli etmedi.Yırtık eski şeyler giyerdi dışarıda yemek yemezdi ama yedirirdi bana en iyi şeyleri alırdı.Görüyordum sürekli ağlıyordum gizlice.Sokakta çocuklar tarafından dışlanıyordum okulda dayak yiyordum.Buyüdüm evet ama hala dışlanıyorum insanların benden dolayı midesi bulanıyormuş.Keşke çok zeki falan olsaydım, çok güzel olsaydım.Bir özelliğim olsaydı keşke.Bunun yanı sıra cinleri de görüyorum.Şu an elhamdülillah maddi durumumuz iyi ama annem hala acı çekiyor.Ben ne yapayım artık herkes eziyet ediyor bana adil savaşmıyorlar.Aşk mevzusuna hiç girmiyorum bu konuda baya maskara edildim.Hep de platoniktim zaten.Ahiret olmasa bir saniye durmaz atardım kendimi uçurumdan ya da köprüden…

Okudunuz mu?  Kunut duası resimli

Yorum: İntihar edeceğim ama Allah’ın gazabından korkuyorum

mum
İstediğin kadar sevabın olsun intihar edince hiç biri seni cehennemden kurtaramaz intiharı unut kardeş.
Diğer konular ise psikolojik konular, bir uzamana gidip fikir alman iyi gelecektir tavsiye ederiz.


Yorum: İntihar edeceğim ama Allah’ın gazabından korkuyorum

Kayıtsız Üye
Sabır az biraz daha sabır. Her zorlukla bir kolaylık vardır. Evet her zorlukla bir kolaylık vardır.

Okudunuz mu?  Kısas ile ilgili hadisler

Allah yar ve yardımcınız olsun.


Yorum: İntihar edeceğim ama Allah’ın gazabından korkuyorum

Kayıtsız Üye
intihar edeceğim diye yazan kimi görsem çok üzülüyorum kim bilir ne derdi var diye bir yer de okumuştum bir arkadaşımız yazmış bazı insanlar kaderleriyle mücadele edebilecek kadar güçlü olamıyor diye. keşke derdimizin içinde ki dermanı görebilecek iman gücüne sahip olabilseydik müge anlıda geçen hafta yaşanan bir olayı anlatmak istiyorum bir abimiz ve yaşlı annesi takside 200 bin tlik ziynet eşyasını unutuyor taksici abimizde önce polise sonra mügeye gidiyor. ama 2 3 gün boyunca altınların sahibi bulunamıyor arayan soran yok mügeyi sonra gerçek ortaya çıkıyor ki abimiz şizofreni hastası annesi de çok yaşlı evleri yaşanılacak bir ortam değil abimizin dizpozofobi yani aynı eşyalardan birden fazla biriktirme hastalığı var. evde 13 kedi 2 köpek var onların da sağlık durumları iyi değil ve o altınlar sayesinde bu insanların yaşadığı kötü hayat ortaya çıkıyor yani Allah bir yerden kuluna yardım gönderiyor keşke o yardımı bekleyecek sabra sahip olabilsek.. dayan kardeşim Allah ın yardımının nerden geleceği bilinmez. annen için sabret eminim annen sen ve varsa kardeşlerin için sabretmiş sende annen için sabret hala mutsuz diyorsun annenden için sen kendini öldürdüğün de annen daha mı mutlu olacak sanıyorsun?? annenin omuzlarına bir yükte sen yükleme.

Bu kategoride yer alan Bir daha içmeyecem adağım olsun dedim adak yerine geçer mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İntihar edeceğim ama Allah’ın gazabından korkuyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.