Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ip üzerinde yürümek

Rüyada ip üzerinde yürümek

Kayıtsız Üye
Ben istahare yattim duamda o kisiinin benim icjn ilerde hayirlimi onunla bir gelecegim olurmu diye duam ettim yattim ve rüyamda ise iki dah vardu ortasında ise ip o ipten karsiya gecmek istedim ama her gecen dusuyordu ben ise bende dusecegimi dusundum ve gecmeye basladim benimde ipim koptu ama ben ordaki ipe tutuldum ruymada o sira beyaz bir ara geldi ve ben ons binerek karsiya gectim sonra ise araba bana benim arabam sari ama ben beyaz boyadum bunuda size satmak istiyorum dedi ama ben buna param yetmez dedim sonra ise gozum actim uyandim ve tekrsr kapatim uyuma devam ettim sonra ise bir ev o kadar kotu ev ben o evi baskasiyla birlikte çok güzel ev yaptim ama baskasi dedigim ise benim hayirlsii diye istedigim kisi degilde baska bir insab gördüm onla o evi güzel renkli bir ev duzduk sormsk istedigin benim için bunun anlami neydi ben baskasi için yattim hayirli diye ama baskasini gördüm ruymada

Okudunuz mu?  Rüyada İlkbahar görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada ip üzerinde yürümek

arifselim
İlk önce istihare nedir ve istihare ne için yapılabilir doğru anlamak lazım. İstihare en son olarak yapılabilir. İlerde şunun evlenir miyim yada şu şey olacak mı gibi bir niyet ile istihare yapılmaz. Çünkü istihare bir konuda öncelikle her türlü girişim yapılmalı ve kararsız kalınırsa yapılabilir. Senin bu durumunda ise ancak evlenmeye karar vermeye rağmen kararsızlık ve şüphe kalırsa ancak o zaman yapabilirsin.

Okudunuz mu?  Rüyada illüminati sembolleri görmek

rüyada yüksekte ip üzerinde yürüdügünü görmek, rüyada ip uzerunde yurumel

Bu kategoride yer alan Rüyada isim görmek neye işarettir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ip üzerinde yürümek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.