Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:46
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yüksekten aşağıya bakmaktan korkmak

Rüyada yüksekten aşağıya bakmaktan korkmak

Kayıtsız Üye
Eşimle birlikte bir ülkeye geziye gitmişiz. Başka insanlar da var yani gezi kafilesi gibi. Bir yere geliyoruz ilerledikçe aşağısı görünmeye başlıyor ama müthiş güzel bir manzara. Fakat o kadar yüksekteyiz ki manzaranın bütününü görünce anlıyorum. (Ben normalde de yüksekten aşağıya pek bakamam içim bir garip olur.) fakat daha da yaklaştıkça kenarıya doğru manzara daha da genişliyor. Büyük kayaların arasından akan su, şelale, yeşillik, ve bir de kendiliğinden oluşmuş kayaların çevrelediği çok büyük bir havuz var. Çok güzel bakmak istiyorum ama korkum beni geri çekiyor. Eşim beni yüreklendirmeye çalışıyor ve diyor ki canım korkma yaklaş bak ne kadar güzel ve ben de o manzaraya tekrar bakıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada zina yapanları görmek

Şimdiden teşekkürler……


Yorum: Rüyada yüksekten aşağıya bakmaktan korkmak

arifselim
Bu hayırlı ve anlamı olan rüyalardandır. Bu rüyayı gören kişi para kazanır ve malını arttırır. Eğer bir mevki makamı varsa bunu daha çok yükseltir. Kısaca maddi ve makam mevki açısından daima daha iyi ve daha üstün bir seviyeye yükselmeye alamet olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yumurtadan bebek çıktığını görmek

rüyada yüksekten korkarak bakmak, rüyada yüksekten aşaği bakmak, rüyada yüksekten yeşilliğe bakmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Vasiyet Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yüksekten aşağıya bakmaktan korkmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.