Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:36
sizden7
Abone

İstibra Sonrası Uzvun Ucundaki Islaklık Problemi

İstibra Sonrası Uzvun Ucundaki Islaklık Problemi

combatant
Arkadaşlar, bu konu yüzünden artık bıktım. Mesela tam 1 saat önce idrarımı yaptım. 1 saat boyunca istibra yaptım. Fakat hâlâ uzvumun ucunda ıslaklık var. Bu ıslaklık peçete ile silinmiyor. Ayrıca iç çamaşırına da bulaşmıyor. Ama ucuna bakınca yapış yapış ıslaklık olduğunu görüyorum. Bu ıslaklık sanırım ya mezi ya da vedi. Sürekli 1-2 saat istibra yapmaktan yoruldum. Her sabah saatler öncesinden tuvalete kalkıp 1 saat istibra yapıyorum. Boş boş duruyorum. Bu ıslaklığın çamaşıra bulaşmasa bile abdeste engel olduğu söyleniyor. Ben şimdi ne yapacam? İkindi vaktine kadar illaki tekrar tuvaletim gelecek. Tekrar bu sıvı gelecek. Gün boyunca sürekli istibra mı yapayım?

Okudunuz mu?  Gözler kapalı namaz kılınır mı?

Yorum: İstibra Sonrası Uzvun Ucundaki Islaklık Problemi

vel Fecr
Fıkıhını bilmiyorum umarım bilgili arkadaşlar yardımcı olur.

ancak benim başıma gelse durum. benim halimi bilen Allah teala. idrarımdan sonra orayı temizler ardından pamuk peçete gibi bir şey ile tamponlarım. sonra abdestimi alır namazımı kılarım. sıvı falan sonradan geliyorsa diğer vakit girince aynı şekilde devam ederim.

Okudunuz mu?  Sevdiğim kızın annesini ikna olması için dua

Rabbime sığınırım.

Vesselam.


Yorum: İstibra Sonrası Uzvun Ucundaki Islaklık Problemi

Realite
@vel fecr

Sen bu fetvaları nerden alıyorsun kardesim sakat, mantıksız, acayip acayip.

Kadın istibra nasıl yapacak? Biyolojik donanımı erkek gibi mi?

Sonra pamuk filan nedir ya.Enfeksiyon kapabilir,iltahap, mantar,siğil, bir sürü cilt hastalığı, kaşıntı,pişik hersey olabilir.yine pamuğun birazı rahime kaçarsa rahimde şişer rahimi sarar yumurtalıklara filan yapısabilir envai çesitte bakteri üreyebilir, kist oluşabilir kadın ve erkek içinde zararlı bence.

Okudunuz mu?  Cennete Allahı Görünce Cenneti Unutacak mıyız ?

Yorum: İstibra Sonrası Uzvun Ucundaki Islaklık Problemi

combatant
Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Ben bir erkeğim. Zaten kadınların istibra yapmalarına gerek yok diye biliyorum. Tampon işini bir türlü yapamıyorum. Hep yerinde durmuyor hem de peçete ya pamuğu oraya tıkamaya tiksiniyorum. Sonuçta enfeksiyon kapabilir. Bence çok sakat iş. Ayrıca tampon yapmanın mantığını da anlamadım. Zaten iç çamaşırına bulaşmıyor. Ama ucunda ıslaklık kalıyor. Yani tampon yapsam bile ıslaklığın kalması devam edecek ve bu da abdesti bozacak. Biraz önce ikindi okundu ve ben de zar zor öğlenin farzını kıldım. Kılarken de iç çamaşırını ıslattım ve öyle kaldım. Uzvumu kontrol de etmedim ama etseydim ıslaklık yine görürdüm. Artık bıktım bu işten ya. Hayattan soğudum. Her gün 5 saat istibraya gidiyor. Bir de hocalar gece teheccüt kılın diyorlar. Gece teheccüte kalksam çok rahat 1 saat de ona gider. 1 saat gitsin. Ona da kabul ama o 1 saatin sonunda yine ıslaklık kalıyor. Son olarak tampon yaptım diyelim. Ölene kadar her gün 5 kez onunla mı uğraşacam ya? Zaten onu yapmak işgence gibi bir şey.

Okudunuz mu?  Gay olmanın Müslümanlıktaki yeri nedir?

vel Fecr
ben nerde kadın dediğimi okuyamadım siz nereden çıkardınız merakta etmiyorum.

nabalım combatant bu musibet var diye amelden farzdanmı geri duralım ? dinimizde ruhsatlar vardır. elinde olmayan sebeblerden dolayı yapacağın bir şey yoksa ruhsata sığınırsın. amelini geciktirme. evet teheccüdünede kalk kıl inş.

Okudunuz mu?  İmam Buhari ile İmam-ı Azam Ebu Hanife arasında bir sorun mu vardı?

Realite
Kadın erkek ne fark eder ki.Sonuçta sakat bir uygulama bence.

Penis bası kanseri,cilt hastalığı,idrar yolunda bozukluklar olabilir idrar torbasına da gidebilir bence sağlıklı değil.


vel Fecr
< Kadın erkek ne fark eder ki.Sonuçta sakat bir uygulama bence.

Penis bası kanseri,cilt hastalığı,idrar yolunda bozukluklar olabilir idrar torbasına da gidebilir bence sağlıklı değil. >
en büyük hatanız meselelere bence diye bakmanız. islamda bence şunca bunca yoktur. neden diretiyorsunuz.

Okudunuz mu?  Kul hakkı oyun ve kurallar

Realite
Sence ya da başkasınca farklı ise yaz madem. Nerelere takılıyorsun


combatant
Peki ne yapmam gerek? Islaklık olmasına rağmen namazı kılayım mı?


vel Fecr
< Peki ne yapmam gerek? Islaklık olmasına rağmen namazı kılayım mı? >
hemde vakti gelince direk kıl. her vakit girdiğinde abdestini al ve kıl. bu senin elinde olan bir şey değil kardeşim. bu musibet. bu sana Allah tarafından gelen bir şey zaten. sen kendi iradenle yapmıyorsun ki zaten. hatta gece kalk teheccüd namazını bile kıl.

Okudunuz mu?  Özürlü abdesti güneş doğunca mı bozulur yoksa öğlen girince mi?

ümmü mektumun sabah namazı kıssası var.

ümmü mektum kör bir sahabe ve evinden mescide ip çekmiş ki sabah namazını cemaatle kılayım diye.
bir sabah yahudiler yoluna pislik koyuyorlar ve ümmü mektumda o pisliğe düşüyor. üstüm necaset oldu diye evine dönüyor ve namazı evinde kılıyor. Rasulullah efendimizde onu sonradan gördüğünde. mescidde neden yoktun diyince olayı anlatıyor. buradan sonrasını hatırlamıyamıyorum ancak mescide gelmesinin daha hayırlı olduğu gibi cümleler söylüyordu. bilen arkadaşlar devamını getirir inş.

Okudunuz mu?  Hastalıkta kılınan namaz hakkında

vaziyet bu. ortada farz bir mesele varsa o yerine getirilir.

dağın başındasın vakit çıkıcak tek parça elbisene necaset bulaştı ne yapmak gerek , hemen abdest alıp namazımızı kılmamız gerekiyor. su yoksa teyemmüm. dinimiz bize birçok kolaylık ve ruhsat vermiştir. yeri geldiğinde bunlara sığınabiliriz. tabiki kendi kendimizede ruhsat uyduramayız şartları yerine getirdikten sonra uygulayabiliriz.

Okudunuz mu?  Espri yapmak günah mıdır?

Öksürdükten, Penis ucu

Bu kategoride yer alan Arkadaşımın Öğretmeni Peygamber Olduğunu İddia Ediyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstibra Sonrası Uzvun Ucundaki Islaklık Problemi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.