Anasayfa
7 Mayıs 2021, 7:11

Evden kaçmanın günahı nedir

Evden kaçmanın günahı nedir

Kayıtsız Üye
Ailem beni sevdigime vermedigi için birkac ay önce evden kactim çok kizdilar ama sonra cagirdilar baristik suanda konusuyoruz bir bebegimde olucak ama ben boyle bisey yaptigim için çok pismanim hep agliyorum annem babam beni gercekten affetmis midir

Okudunuz mu?  Dövme yaptırmak, abdeste veya gusle engel midir?

Yorum: Evden kaçmanın günahı nedir

Omer Faruk
Anne ve baban hakkını helal etti ise bunlar geride kaldı. Rasulullah (A.S) "keşke şeytandandır" diyor. Bu şu anlama geliyor, ya "keşke" diyecek iş yapmayacaksınız, ya da yaptıktan sonra "keşke" demeyeceksiniz.

Annenizin ve babanızın gönlünü alın ve bu yaptığınız hatayı telafi etmek için evliliğinizi güzel bir şekilde yürütmeye çalışın. Eşinizle de şu konuda anlaşın: "Ne siz onun ailesi hakkında kötü konuşun, ne de O sizin aileniz hakkında kötü konuşsun"

Okudunuz mu?  Ahirette, Cennette cinsel hayat var mıdır?

Çok ağlamanız doğru değil bu evlilikteki mutluluğunuzu ve eşinizle ilişkinizi etkiler. Artık bunları unutun ve geleceğe bakın.

Rabbim evinize selamet, evliliğinize İslami istikamet bağışlasın. Allah’a kul olursanız Allah şüphesiz merhametlilerin en merhametlisidir.


Yorum: Evden kaçmanın günahı nedir

Kayıtsız Üye
Icten ice kirginliklari vardir hala bana bisey demiyorlar ama bilmiyorum yaptigim sey bana çok agir geliyor. Annem kacarsan hakkimi helal etmem silerim seni falan demisti peki bunun gecerliligi nedir

Bu kategoride yer alan Zikir çekerken olan garip olay başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evden kaçmanın günahı nedir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.