Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:44
missa09
Abone

Kalp gözünün körelmesi

Kalp gözünün körelmesi

Kayıtsız Üye
Kalp gözünün körermesi
hz alinin bahsettiği birde kuranda geçtiği şekilde kalp gözü körlüğü olduğunun farkına vardım gözümle gördüğüm şeylerin bilincinde farkında değilim boş boş bakmasamda aklım başka yerlerde namazdada devam ediyor bu hal günahtan kirlendiğini körerdiğini düşünüyorum fakat artık namaz kılıp günahlardan sakınmama rağmen geçmiyor sıkıntı ve karanlık hissi, dalgınlığımın sebebininde bundan olduğunu düşünüyorum bunun için bir çözüm varmı

Okudunuz mu?  Annem beddua ediyor

Yorum: Kalp gözünün körermesi

mum
Manevi körlük, hakkı görmemektir. Kalp gözü kör olan hakkı batıl, batılı hak görür.
Yoksa anladığınız anlamda değildir.


3 göz

Bu kategoride yer alan Yeni Doğan Bebek için dinimizin emirleri nelerdir? Bebek doğunca neler yapılmalıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kalp gözünün körelmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.