Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:20
missa06
Abone

Allahı gözünün önünde canlandırmak

Allahı gözünün önünde canlandırmak

Kayıtsız Üye
S.a.
Ben istemeden Allahı gözümün önünde canlandırıyorum. yani diyelim ki önüme bakıyorum icimden bir ses geliyor bende istemeden Allahı canlandırmışım gibi hissediyorum. küfre düşüren bir iş yapıyormuşum gibi geliyor. tövbe ediyorum orda bilene böyle şeyler aklıma geliyor. Ne yapmalıyım yada hepsi vesvese midir.

Okudunuz mu?  Eşim uzun süredir işsiz sanki üzerinde bir kısmetsizlik var

Cevap: Allahı gözünün önünde canlandırmak

Fetva Meclisi
Allah (cc)’yu gözünüzün önünde herhangi bir mahlukata benzetmek doğru değildir. Küfür Allah’ı inkar etmekle oluşur. biz müslümanlar olarak Alla’hı hatırlamak onu anmak zorundayız. Ama Allah (cc) herhangi bir beşeri mahlukat olarak hayal etmek doğru değildir. Allah’ın zati ve subuti sıfatlarını iyi bir şekilde öğrenmenizi tavsiye ederim…


Allahu ekber

Bu kategoride yer alan Soba ve Doğalgaz Zehirlenmelerine Karşı Alınması Gereken Önlemler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allahı gözünün önünde canlandırmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.