Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ev sahibini görmek

Rüyada ev sahibini görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada ev sahibinin bebek istemesi
Hayırlı günler hocam ben rüyamda yatağımda çıplak bisekilde uyuyorum uyandığımda eşim banyoda yatağın üzerinde ev sahibim oturuyor ev sahibim benden bebek yapmak istiyor sana telefon alırım para veririm diyor yorganin altından bana elliyor ellerini itmeye çalışıyorum olmaz diyorum yan odada annemde var eşim odaya geldiğinde evsahibi kayboldu annemde odama geldi kimle konuştuğumu soruyorlar olanları gizlemeye çalışıyorum eşim konuyu kapattıkça annem usteliyor anneme kas göz işareti yapıyorum anlamak istemiyor haladaha e sana biri onu alırım bunu alırım diyor du diyor annemin yüzünü sıkıp susturmaya çalışıyorum.Hocam ev sahibim 68 yaşında eside oda beni kızı gibi severler şuan biz başka eve taşınmak için hazırlık yapıyoruz taşımamız gerektiğini ifade ettik ama şuan bizim hazırlık yaptığımızı bilmiyorlar bu evde çok tuhaf olaylar yaşadık başka hocalar burdan gitmemizin daha hayırlı olduğunu söyledi ben 35 yaşındayim ruyami yorumlarsaniz çok sevinirim Allah ilminizi artırsın.

Okudunuz mu?  Rüyada evlilik teklifi almak ne demek

Yorum: Rüyada ev sahibini görmek

arifselim
Hayırlı günler. Öncelikle büyük ihtimalle orda yaşadıklarının herhangi bir şekilde rüyana yansımasından ibaret olabilir. Bir yorum olarak ise tedbir alınmazsa eşler arasında ciddi sorunlar yaşanacağına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eski eşle barışmak

rüyada ev sahibini görmek, Ruyada ev sahibini gormek, rüyada kendi ev sahibini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Fakir görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ev sahibini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.