Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eski eşle barışmak

Rüyada eski eşle barışmak

Kayıtsız Üye
Slm aleykum hocam ben az önce yerimden sıçrayarak uykudan uyandım ..

Rüyamda eski eşimi gördüm rüyamda ben 4 yaşındaki büyük oğlum ve eşim….eşimin teyzesi oğlu yani kuzeni gile misafirliğe gitmişiz ben eşim eşimin kuzeni oturuyoruz kuzenun eşi mutfakta bende bu kuzenin bir kız çocuğu var kucağıma alıyorum esmer bu bebek üzerinde kıyafeti ve beyaz bu kundak ben bebeği kucağıma alıp seviyorum bebek bana bakıp eşin seni seviyo istiyo çok seviyo merak etme diyo ben dönüp eşime bakıyorum benden başka kimse duymuyor bebeği ben şaşkınlıkla bebeğe bakıyorum tıpkı yusuf filmindeki gibi konuştu bebek…..

ben şaşkınlıkla bebekle beraber annesi nin yanına mutfağa gidiyorum annesi bize kahve yapmış tepside suyuyla birlikte ben o sırada rüyamda bunu anneme rüyaymis gibi anlatıyorum evdeyim yatagimda annem yanimda koltukda anneme diyom ışte böyle bir rüya gördüm diyordum o anda bebek sürünerek yatagimda bana kucağıma geldi bu kez üzerinde hiç bişey yok sadece bir bi beyaz kundak altı açık bebek agliyo o kadar çok agliyoki göz yaşı akiyor elime ben kendi kendim bebeğin göz yaşı elime değdi altına çiş yapıyı oda elime degiyo bebek yine bana esin seni seviyo diyo ben bebekle uğraşırken eşim karşımda büyük oğlumun pantolonunu düğmeli yo sonra oğlumu alıp gelip karşıma oturup bana gülerek sen beni seviyon istiyon sen geleceksin diyo bana ben bebeği yere indirip elime ne gelirse atıyorum eşim hala gülerek sen geleceksin diyo sonra bebek yine sürünerek bana geliyo….

Okudunuz mu?  Rüyada Farz Namazı görmek (İmam Nablusi)

Slm aleykum hocam ben az önce yerimden sıçrayarak uykudan uyandım rüyamda b osandigim eski eşimi gördüm rüyamda baktim ben eşim ve 4 yasindaki oğlum eşimin teyzesi oğlu yani kuzeni gile misafirliğe gitmişiz ben eşim eşimin kuzeni oturuyoruz kuzenin bir kız çocuğu var kucağıma alıyorum esmer bir bebek kucağıma alıyorum seviyorum üzerinde kiyafeti ve bir beyaz kundak var bana bakıp eşin seni seviyo istiyo çok seviyo merak etme diyo ben şaşkınlıkla bebeğe bakiuom tipki yusuf filmindeki gibi sonra bebeği kucağıma alıp annesinin yanina gidiyorum annesi bize kahve yapmış tepside suyuyla birlikte sonra baktım yatagimdayim rüyamda anneme ruyaymis gibi anlatıyorum oste rüyada soyle oldu diye bir anda baktım bebek surunerek bana kucağıma geldi üzerinde hiç bişey yok sadece bir beyaz kundak alti açık bebek agliyo o kadar çok agliyoki göz yaşı akıyor elime altı açık çiş yapıyı oda elime degiyo ben o sırada eski eşim karsimda oğlumun pantolonunu düğmeli yo sonra oğlumu alıp gelip karşıma oturup bana gülerek sen beni seviyon istiyon sen geleceksin diyo sonra ben bebeği yere indirip elime ne gelirse atıyorum eşim hala gülerek sen gekecek diyor çok korku tum…..yorumunuzu bekliyorum teşekkür ediyorum…..

Okudunuz mu?  Rüyada falcı görmek

çok korktum hocam yorumunuzu bekliyorum teşekkür ediyorum…..


Cevap: Rüyada eski eşle barışmak

arifselim
Aleykum selam. Endişelenecek veya korkulacak bir rüya değildir. Hayırlı ve güzel manaları vardır. Bu rüyanın bütün yönleri ve ayrıntıları, bir çok sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlarının çözüleceğine ve maddi açıdan da rahat edeceğine tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Erkek Çocuk görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada eski eşle barışmak

Kayıtsız Üye
ben rüyamda kocamin birinci karisiyla barisdigini duydum onlar barisacaklar qadin onu para karsilivinda yoldan edecek deyiyordu annem.bende o zaman bosanirim anne dedim.onunla zaman zaman yataqda olacaklarini soyledi annem bunlari barisacaklarini annem deyiyordu bana hocam bu rüya ne anlama gelir?

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevdiğini görmek

Yorum: Rüyada eski eşle barışmak

arifselim
Bu rüya senin için günlük hayatı olumsuz etkileyen bir sıkıntının nihayete ereceğini, özellikle manevi anlamda kişinin huzur bulacağı girişimler yapacağına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda iki gündür eski karımı görüyorum ilk gün hamile olduğunu gördüm ikinci gün tekrar eskisi gibi bir evde oluyorduk ailecek ama Ben şuan evliyim bir anlam veremedim


arifselim
Rüyada eski hanımını bu şekilde gören kişi Allah’ın izniyle çözemediği sorunların çözüleceğine alamet eder. Özellikle manevi anlamda kişinin huzur bulacağı girişimler yapacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Elbise Kolu görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ruyamda bir ay önce bosandigim eski esimle tekrar evleniyordum.ve cinsel iliskiye girdim.gercek hayatta eski eşim bosandigimiz gunden bu yana sürekli arayip mesaj atiyor barismak için.ama ben kesinlikle istemiyorum.yorum için teşekkür ederim


arifselim
Bu rüya içerisinde bulunduğun bir sıkıntıya çözüm bulmana alamet eder. Bir ihtimalde senin etkilendiğin ve bilinçaltına yerleşen bir düşünceden dolayıda görülmüş olabilir. Allah’tan hayırlısı ne ise onu istemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
3 senedir eski esimle ayriyim ‘ve oda nisanli suanda devamli tartisdiklarani duyarim kizimdan bir kaç kez gördüm barisdigimizi ‘ve dun gecede takrar barisiyoz ‘ve ta ilk evlendigimiz yillardaki komsumun evinde barisiyoz anlamis hatasini nisanlisinida soyleyip ayriliyo ondan ‘ve barisiyoz yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Et Yemeği görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Allah hakkınızda hayırlı olan nasip eylesin. Bu rüya iki şekilde yorumlanabilir. Birincisi hala etkisinde olduğun ve üzüldüğün şeylerin rüyana bir şekilde yansımasıdır. Diğer yorumu ise, sıkıntılı günlerini geride bırakacağına ve mutlu olacağına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Nazmi83
Merhaba 14 yıl evliyiz ve sun 4 aydan beri ayrıyiz ama boşanmadik iki kiz cocugumla birlikte yaşıyorum ve rüyamda barıstımızı gördum ve eşim geri dönmus ve hemen yattı hasta gibi ve kırık halde ve haniden diyer odaya gidiyorum ölmuş anneannemi görüyorum nasıl gidiyoruz diye soruyo bana afif sicak var odanın içinde ve canim sıkılıyo aklımda hep eşim nasıl döndü diye.. eşimi çok seviyorum hergün dua ediyorum gercekten inşAllah hayırlı ve iyi rüyadır.

Okudunuz mu?  Rüyada El Arabası görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Rüyan hayırlı ve güzel bir rüyadır. Sevineceğin gelişmeler olacağına, sıkıntılarının biteceğine ve güzel haberler alacağına tabir edilir. Allah’u tealadan daima hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamünaleyküm ben eşimden boşanali 2 yıl oldu şuan tekrar bir evlilik aşamasındayim lakin son zamanlarda sürekli eski eşimle rüyamda baristigimizi görüyorum ama barıştığım içinde pişman oluyorum ağlıyorum nasıl barıştım şimdi napicam diye hep sıçrayarak uyanıyorum. Allah hayra çıkarsın inşAllah şimdiden yorum için teşekkür ederim hayırlı geceler


arifselim
Aleykum selam. Hoşuna gitmese de bu rüyalar hayırlıdır ve yeni başlangıçlar yapmaya, eski günleri geride bırakmaya ve içinde bulunduğun sıkıntılarından kurtulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada evlilik teklifi almak ne demek

Kayıtsız Üye
Rüyamda 1 buçuk yıl önce beni boşayan eşimi ve ailesini gördüm.kendisi ve ailesiyle konuşmuyoruz şu an. Annesi ve kız kardeşiyle bize gelmişlerdi. Benimle ilk başta hayatımdaki normal kişilermiş gibi konuştular ve bende onlarla hiçbirşey yaşamamış gibi sorularını cevapladım,konuştum. Sonra kayınvalidem eşimle benim evimize dönmemizin vaktinin geldiğini söylüyor. Ben o sırada çok kötü oluyorum bütün yaşadıklarım aklıma geliyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Odadan çıkmak istiyorum çıkamıyorum. Hiçbirşey yapamıyorum. Çaresiz kalıyorum. Sonra eski eşim beni kolumdan tutup kendine çekiyor. Bana sıkıca sarılıyor. Birlikte ağlıyoruz. Odadaki herkes ağlıyor. Bana beni çok sevdiğin bırakmayacağına özür dileyerek söylüyor. Ben de neden böyle olduk diye soruyorum ağlayarak. Daha sonra başbaşa bir odadayız. Ben bütün perdeleri çekiyorum. Yan yana byatıyorum. Birbirimizi seviyoruz. Ancak ben bizi perdeden birinin gördüğünü söylüyorum korkuyorum. O öyle bir şey olmadığını söylüyor. O sırada odada 2 tane biri kız biri erkek çocuklar oluyormuş. Siz ne zamandır bu odadasınız diyorum. Rüya mı yorumlardan sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin eve geldiğini görmek

arifselim
Geçmişte yaşadıklarının hala etkisinde olduğuna, geçmişi silemediğine ve unutamadığına işaret eder. Bazen çok uzun yıllar geçse bile geçmişten bu tür şeyler görülebilir. Bundan bir mana ve yorum çıkaramayız. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda boşandığım eşimle barıştığımızı gördüm. Evliyken oturduğumuz evdeyiz onun annesi benim annem babam var evde soba yanıyor ve ev sıcacık ve baya borular vardı. Çok sıklıkla ayrıldığım kişinin ailesini ve kendisini rüyalarımda görüyorum fakat o kişi evli. Rica etsem yorumlarmısınız.


Tohat
Merhaba. Yaşdığın ve gördüklerinden hareketle rüyana bu şekilde yansımış olan bir rüya olsa da genel itibari ile seni alakadar eden bir rüyadır. Geçmişinde veya şu anda küslük yaşayıp, aranın bozuk olduğu kimseler ile bir araya gelip barışmanız söz konusu olabilir. Veya affedici yönünle herkesi affedip kalben ve aklen kendini rahatlatmaya çalışabilirsin. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Film Çevirmek görmek (İmam Nablusi)

rüyada eski eşle barışmak, rüyada eski eşiyle barışmak, rüyada eski kocayla barışmak

Bu kategoride yer alan Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eski eşle barışmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.