Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eski sevdiğini görmek

Rüyada eski sevdiğini görmek

Kayıtsız Üye
Eski erkek arkadaşım için çok dua ettim ama kavuşmak nasip olmadı ama rüyalarımda sürekli görüyorum özellikle düşünmediğim zamanlarda bile sabah namazından sonra onu görüyorum ve artık Bi sebebi olmalı diyorum neden sabah namazlarından sonra görüyorum ve neden sadece namaz kıldığımda görüyorum ?


Yorum: Rüyada eski sevdiğini görmek

arifselim
Bunun en çok bilinen sebebi senin bir duygu yoğunluğu içinde olduğundan dolayıdır. Bu duygusal dönemde böyle rüyalar görülebilir. Ayrıca bazende vicdan azabı çekmekten dolayı da görülebilir. Allah’a havale ederek her zaman hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada Eski Sevdiğini Görmek

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda okulumdayım ve sınava giricem. Derse giriyoruz ve hoca sınav kağıtlarını dağıtıyor herkese fakat bana kağıt kalmıyor. Sonra öğretmen bana seni sonra sınav yapalım gibi bir şey diyor. Ben de sınıfları dolaşıyorum başka sınav kağıdı var mı diye. Neyse, sonra bu sınav olan kişilerin sınavı bitiyor ve tabi ki benim eski sevdiğim kız da sınav oluyor. Sonra sınav bitiyor ve bende hocaya benim kağıdımı vermesini bekliyorum ve o sırada eski sevdiğim kız bana alttan alttan laf sokuyor ve ben de anlıyorum tabi. Sonra o hala bana laf atıyor falan tabi ben hiç kuruntuya vermiyorum işi ve sessiz sessiz oturuyorum sıramda, o kız bana laf atarken yanındaki kız sınıf arkadaşları da hafif hafif bir gülüşüyorlar ve o bana laflarını bitirdikten sonra çıkıp gidiyorlar sınıftan sınıfça. Bu arada ben normalden eski sevdiğimin sınıfında olmam gerekirken 1 sene kaldığım için artık değilim ki iyiki de değilim ama bu rüyada sanki ben onların sınıfındaymış gibi gittim ve bekledim onların sınav olmasını.
(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)

Okudunuz mu?  Rüyada eski eşiyle kahvaltı yapmak

Yorum: Rüyada Eski Sevdiğini Görmek

Alp Türkoğlu
o gün aklına gelmiştir yada onu hatırlatan biri sana laf sokmuştur bende hergün görüyorum artık alıştım 🙂


Riyakar58
Selamun Aleyküm rüyamda kendi okulumdaydım okul erkek okulu ama etrafımda kızlar vardı kantine indiğimde kantinin değiştiğini görüyorum şuan ki kantine gerçek hayatta borcum var ben çöküyordum ödeyemedğim için dolaşırken ve düşünürken bir yere düşüyordum o esnada 2 kişi yanıma geliyor eski sevdiğim ve en yakın arkadaşlarından biri tanıyordum eski sevdiğim elimden tutup kaldırıyordu tam bir şey diyecekken bir anda kayboluyorlardı


arifselim
Aleykum selam. Eski sevdiğini ve okul içerisinde geçen bir rüya görülmesi genellikle tabiri olmayan ve bilinçaltından kaynaklanan bir rüya olarak kabul edilir. Bu tür rüyaların hayrını dilemek yeterlidir ve en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Riyakar58
1-)Selamun Aleyküm rüyamda bir okuldaydık dolaşırken eski sevdiğimi görüyorum gerçek hayatta sinirlenince ona zarar vermiştim ama sevgili olmamıştık.Rüyamda onu görünce helallik istemek geliyordu aklıma.gerçekte istiyorum ama yapamıyorum.yanına gidiyordum soğuk davranacağını beklerken gayet sıcak davranıyordu bana şaşırmıştım. Bir türlü meseleyi ona açamıyordum habire birileri gelip lafımı bölüyordu. Zil çalıyordu bana sınıfını söylüyordu yanına gidiyordum mutlu şekilde ama gene söyleyemiyordum engel çıkıyordu orada uyanıyırdum

Okudunuz mu?  Rüyada eşimi beyaz bornozla görmek

2-)Yakın arkadaşlarımla Dışarı Çıkıyordum geziyorduk yemek yerine girmiştik masaya oturduk bir arkadaşım sevdiğim kız gelicek çıkma teklifi edicem arkaya geçermisiniz diyordu geçecekken kapıdan baktığımda eski sevdiğim kızı görüyordum her ne kadar artık sevmesemde sinirleniyordum genede arkadaşlarla arkaya oturuyoruz bir zaman sonra el ele geliyorlar hep beraber çıkıyoruz dışarı kol kola geziyorlardı bende niye benim hiç sevgilim olmadı neden beni hiç seven olmadı niye hep onlar oluyor Allahım diye sessizce söylüyordum. Baya geziyorduk bir yere giderken ağzıma dinlediğim şarkı sözü gelmeye başlıyordu elimde olmadan söylemeye başlıyordum kızda gülerek bana eşlik ediyordu gülerek birçok şarkı söylüyorduk.bir yerde duruyorduk nefesleniyor ve yüzümüzü yıkıyorduk bende kızın yanına gidiyordum seninle özel bir şey konuşmak için yürümeye davet ediyordum ” x”den izin al diyordu bende kardeşim sevgilimi 5 dakika çalıyorum dedim tamam sıkıntı yok diye geri dönüş yapıyordu.kolunu açıyordu kol kola girerek yürümeye başlıyordu bende lafıma giriyordum bak en son sana duygularımı açtığımda kabul etmemiştin şu kadar ay depresyonda kaldım dedim.o esnada lütfen tekrar yapma dedi ben ise bak öyle duygularım yok artık o duygular gitti diye söylüyordum ben değiştim 28 Haziranda doğru yolu buldum Namaz kılmaya başladım Allah’a Yakınlaştım sana yaptıklarım yanlıştı bak ben senden özür diliyorum ve helallik istiyorum yaptıklarımdan dolayı diyince kolunu çekti ve suratı düştü düşünücem dedi ve gitti ben ise sinirlenerek üzüldüm.bir eve giriyorduk hep birlikte eski samimiyeti yoktu bana karşı baya vakit geçiriyorduk sonra yanına gidip yeterince düşündünmü diye sorunca evet dedikten sonra farklı bir kelimeyle cevap verdi anlamaya çalışırken o kelimenin hayır anlamına geldiğini gördüm lafını tekrarladı ve ardından hayır diyerek tüm hepsi gitti.ben yerimde kalakaldım.abim geldi yanıma kaldırdı beni birlikte gerçekte bizim evimiz ama rüyamda ablamın evindeydik.bemim suratım asıktı abim bana mesaj atıyordu takma boşver üzme kendini diye babamda geliyordu yanımıza annem ve ablamlar bizim evdelerdi rüyamda(gerçekte ablamların eve bizim ev bizim evimiz ablamların eviydi)babama ne zaman gidicez diye sordum o da burada bir iki gün kalırız diyordum ama gidelim diyince sıkıntı olmadığını söylüyorduk abimle abim yanıma gelip teselli ediyordu gene iyice rahatlamıştım ama içimde ukte vardı hissediyordum.ayağımı kalorifere dayayarak maç izlemeye başlıyordum birlikte

Okudunuz mu?  Rüyada Eşinin Başkasıyla Evli Olduğunu Görmek

arifselim
– Aleykum selam. Bu gördüğün rüyan ancak bilinçaltından ve yaşadığın duygulardan dolayı görmüş olabilirsin. bu tür rüyalar sıradan ve anlamı yorumu olmayan rüyalardan olduğu için tabir edilmez.

– Bu gördüğün rüyanın da açıklaması ancak öyle olabilir. Çünkü içinden geçtiğin bir duygusal süreçten kaynaklanan şeylerden dolayı gördüğün çok açıktır. Seni çok etkilese bile buna özel bir yorum maalesef yapamayız. Hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Esans görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamlar Rüyada sürekli eski sevdiğini görmek benim gönlümü almaya çalışması heryerde karşıma çıkması konuşmak istemesi ve hiç güvenmemem ona karşı soğuk davranmam ne anlama gelir.En son rüyamda bana elbiselerin eski sana kıyafet alalım dedi bodrum katta karanlık bir butiğe girdik sen beğen al dedi ben deniyorum deniyorum yakıştıramıyorum o kadar uğraştım ki elbise beğenmek için bunaldım en son bu kadar rüyam.Kendisi nerede ne yapar bilmem Beni 5 yıl oyalayıp başkasıyla evlenmişti.Allah ıslah etsin günahlarımızı affetsin.


Tohat
Ve aleyküm selam. Yaşantılardan etkilenmiş ve bilinç altına aksetmiş olmasından dolayı görülen tabiri mazideki hesabı kapatamadığın, içten içe o kimseye karşı duyduğun hislerin sonucu olarak sürekli görmüş olmanın sonucudur. Anlattığın rüya ise eski kıyafet yerine yenisini denemeye çalışman geride kalmış ve mazi olmuş duygusal durumlar veya iş konusunda yenileneceğinin bir göstergesiz. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Elmas görmek (İmam Nablusi)

Mustang
Selamun Aleyküm rüyamda eski okukundaydım arkadaşlarımla bahçede dolaşırken birden eski sevdiğimi görüyorum ve sanki onunla konuşacağım varmış gibi bir his oluyor bende yanına gidiyorum ismini söylüyorum bana ters ters bakıyordu bende eskiden söylediğim sözler için özür dilerim hakka girdim şimdi ise Doğru Yoldayım diyordum gülümsüyordu bana normal konuşmaya başlıyorduk ben kendi sıkıntılarımı anlatıyordum o da kendi sıkıntısını anlatıyordu bana

Selamun Aleyküm rüyamda sosyal medyada dolaşırken sevdiğim kızın fotoğrafını görüyordum gördüğüm anda içim onunla birlikte olamadığım için husursuzdu fotoğraflarına bakmaya devam ettim birçok fotoğrafına baktım sonra ise yorumları okuyunca içim daha da husursuzlanıyordu birçok seveni vardı ben ne kadar husursuzlansamda içimden bir ses merak etme sen günü gelince kazanacaksın diyordu


arifselim
Aleykum selam. Bu her iki rüyada tamamen psikolojik anlamı olan ve bilinçaltına yerleşen düşüncelerin rüyalara bir yansımasından başka bir şey değildir. Bunlara yorum yapmak isabetli olmaz. Zaman zaman benzeri rüyaların görülmesi çok normaldir ve yorumları da yoktur. Sadece hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mustang
Selamun Aleyküm rüyamda ailemle veya tek başıma dolaşıyordum yolda sevdiğim kızı görüyordum çok seviyordum onu ve çok seviyordum oda seviniyordu gözünden hissediyordum hayal ediyordum onunla olduğumu fotoğraflarımızı tek kalıyorduk beraber konuşuyorduk sarılıyordu bana bende sarılıyıp yüzünü okşuyordum seviniyordu konuşuyorduk gülüşüyorduk o da beni seviyordu hissediyordum gözlerimizden fotoğraflar çekiliyorduk beraber ve instagrama atıyordum çok beğeniyordu:)

Okudunuz mu?  Rüyada evin betonunun yıkılması

Tohat
Ve aleyküm selam. Mutlu olacağın günler yaşayacağına ve bunu sevdiğin kimse ile gerçekleştireceğine, birlikte mutlu huzurlu bir hayat sürdüreceğinize, ayrıca sevdiğin kişiden alacağın yardım veya destek ile yapmak istediğini gerçekleştireceğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda bir kafeye giriyordum orada eski sevdiğim kızın arkadaşlarını görüyorum siparişimi alıyorum oturacak yer kalmayınca mecbur yanlarına gidiyordum hemen masaya tekme atıp tepki gösteriyorlardı bana birşeyler diyince bende dayanamdım ve yeter eskiden haklısınız yapmamam gereken bir şey yaptım ağzıma sahip çıkamadım ve köpek gibi pişmanım diyordum yumuşuyorlardı izin veriyorlardı birkaç soru soruyorlardı sonra eski sevdiğim kız geliyordu hemen yandaki masaya geliyordu yan masaya oturuyordu yanına gidiyordum bana soğuk davranıyordu ben cesaretimi topladım ve yaptığım şey için özür dilerim pişmanım diyordum birleyler konuşuyorduk bende baş başa konuşabilirmiyiz diyordum çıkıyorduk oradan ama kafe bizim eve dönüşmüştü ve babamda çıkmıştı kızın yanına giderek aşağıda bir alışveriş yerinin olduğunu isterse tarif edeceğini söylüyordu babama bizi biraz yalnız bırakmasını rica ediyordum kabul ediyordu tam yolda yürüyeceklen annem çağırdı ve hırkayı verdi kıza ver hava serin dedi bende geri döndüm ve kıza ne desen haklısın o zaman cahildim yaptım bir salaklık ağzıma sahip olamadım acıdan ne yapacağımı şalırmıştım diyordum beni affediyordu yolda yürürlen ona buyrun hanımefendi hırkanız diyince bana iltifat etme diye kızıyordu sakinleştiriyordum ve hırkasını giydiriyordum o konuyla birkaç şey daha konuştuk ve rüyam bitti

Okudunuz mu?  Rüyada Fil görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Geçmişte yaşadığın sorun ve sıkıntılardan üzülüp bunu stres haline getirdiğine bu durumdan büyük bir pişmanlık duyduğuna delalet ettiği gibi bundan sonraki ilişkilerinde daha dikkatli ve üzülecek bir duruma sebebiyet vermemeye çalışarak hareket edeceğine işarettir. Rüyayı başka şekilde tabir edenlere göre ise bekarlar için yeni ve ciddi bir ilişkiye, evli olanlar için ise eski meseleleri bugüne taşınmasına neden olacak gelişmeler olabileceğini gösterir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


mikaela
Merhabalar, rüyayı gördüğüm saat sabah 7. Rüyamda lisede platonik sevdiğim fakat asla söylemediğim ve şu an hiç bir şey hissetmediğim kişiyi gördüm. Mezuniyet oluyordu üniversite ve o kişi bana gelip bir ilişkiye başlamak istediğini söylüyordu,bana itiraf ediyordu, o da arkadaşları da bende siyah giymiştik. Siyah dizlerimin hafif üstünde kabarık etekli, güzel taşlı bir elbise giymiştim ve saçlarımı açmıştım. Kapalıyım. Bense şu an kalbimden geçen çocuğa bunu nasıl anlatacağımı düşünüyordum. Daha sonra o kişinin de arkadaşlarının da beni dışladığını ve hor gördüğünü gördüm. Bir çatı katı balkonunda o çocuklarla konuştuğumu gördüm. Herkesin bir dans eşi, olmuştu fakat ben yalnız kalmıştım. Kalbim kırılmış hissettim ve elbisemle gidip merdivene oturdum. Lise arkadaşlarım neredeyse hiç aklıma gelmezler manası nedir? teşekkür ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Et Yemeği görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhabalar. Hem dünya hayatına hem de ahiretine yönelik olan bir rüyadır. Tesettürüne ve ibadetlerine daha bir özenli olup eksikliklerini tamamlaman gerektiğine işarettir. Dünya hayatının ise istediğin gibi hayallerine uygun, iş ve aile hayatının mutlu geçeceğine, üzerinde çalıştığın bir planın olumlu yönde nihayete ermesi ile başarılarının sıralanacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabiki.


mikaela
Çok teşekkür ediyorum efendim yorumunuz için, minnettarım.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm rüyamda yeni yazıldığım okuldaydım sınıfa giriyordum ve eski okulumdaki bir arkadaşı görüyordum derste muhabbet ediyorduk hep birlikte arkadaşla özlem gideriyordum sonrasında teneffüse çıkıyorduk aşağı kata inerken kendisine tatile çıkacağıma ve 1 hafta okula gelmeyeceğimi belirtttim o da öyleyse ben öbür okula gideyim senin için gelmiştim dedi bende çok değil sadece 1 hafta olacağını söylediğimde ikna ettim ben spor salonuna çıktım bir anda karşımda eski sevdiğim kız ve arkadaşını görüyordum yanlarına gidip kıza bir gelirmisin senle konuşacak bir şey var diyordum ama benim senle konuşacak birşeyim yok diye giderken ama çok önemli diyordum biraz düşününce kabul ediyordu bu arada eski okulun iç dizaynıydı yani yeni okuldayım ama orası eski olulun içiydi biryere giriyorduk eski okulda orası abdesthaneydi ama burada jakuzi vardı giriyorduk beraber etrafta arkadaşları ve okuldakiler vardı ben söze giriyorum 2 senedir 5 vakit namazlarımı kılıyorum Allah’a şükür ve aklım başıma geldi nasıl söylesem bilmiyorum ama senin bende hakkın var ve eski davranışın için özür dilerim ve hakkını helal et diyordum nedense kolumda sahip olmadığım halde akıllı saat vardı şaşırıyordu bana bakıyordu birşeyler diyordu ama hatırlamıyorum etrafımdaki herkes şaşırıyordu sonra düşüncem diyordu yanlış hatırlamıyorsam sonrada bitiyordu rüyam

Okudunuz mu?  Rüyada Emmek Emzirmek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Geçmişe yönelik birine veya kendi hayatınla ilgili yaptığın bir yanlışın, hatanın olumsuz sonuçlar doğurup birilerini kırmış veya kendine zararın dokunmuşsa bunun pişmanlığını yaşıyor olabilirsin. Bunu telafi etmenin mümkün olduğu durumlarda düzeltmeye çalışabilir veya tövbe ederek Allah’ın affetmesini dileyebilirsin. Allah hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Rüyamda sosyal medyada sahte hesabımla bir sayfaya sponsor olmuştum ve biraz zaman istemiştim sonrasında telefonda bakınca o kişinin beni ifşaladığını gördüm ve sinirlendim ödemelerimi yapmadığımı yazmıştı hep o esnada kırsal alandaydım yanımda birileri vardı ama kimdi hatırlamıyorum bekle bunların sahibi gelecek diyordum ve eski sevdiğim geliyordu ilginç olarak beyaz şağka takıyordu ona onun yapıp yapmadığını sordum evet diyordu peki neden beni ifşaladın diye soruyordum birşeyler söylüyordu oraları unuttum ama hak verdim sonra seni gördüm bare birşeyler konuşalım dedim sesi nedense kısık çıkıyordu kırsal alanda beraber dolaşıyorduk arkada da arkadaşları vardı bana güvenmediklerini hissediyordum sonra ona karşı yaptığım hataları ve yanlışların farkında olduğumu birde başka bir şey anlatıyordum bunlar için hellallik istiyordum (rüyaları hep görüyorum hep helal etmiyordu) bu sefer ediyorum diyordu 3 kere tekrarlattırıyordum ve teşekkür edip ayrılıyorduk annem geliyordu yanıma ve kırsaldan yukarı annemle çıkıyorduk

Okudunuz mu?  Rüyada fırına ekmek almaya gitmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Geçmişteki hatalarını ve vicdanlık hissettiren yanlışlıklarını düzelterek bunlardan tecrübe kazanmaya ve yoluna daha aydınlık bir şekilde ilerlemeye çalışacaksın. Genel olarak hatalar ve pişmanlık üzerine tabir olunan bir rüyadır. Allah hakkıyla bilendir tabi.


Ruyada eski sevdigini gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Ettehiyyatü Suresini Okumak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eski sevdiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.