Anasayfa
8 Ekim 2023, 14:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Emmek Emzirmek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Emmek Emzirmek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
EMMEK EMZİRMEK

Rüyada birisini emzirdiğini göre, o kimseden mal alır.

Rüyasında bir kimsenin iki memesini emen, o kimsenin eşinden mal alır.

Rüyasında birisinin burnunu emen, o kimsenin sevdiği birisinden, oyluğunu emen ise o kimsenin kavminden veya ailesinden mal alır.


Yorum: Rüyada Emmek Emzirmek görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada birisini emzirdiğini görmek ileriki zamanlarda durumunuzun daha iyiye giderek kendinize ait bir mal alacağınıza ve bu malın size hayırlı ve uğurlu geleceğine işaret eder.

Rüyada Bebek Emzirmek

Bir kadının rüyada kendi bebeğini emzirdiğini görmesi ne anlama gelmektedir. Rüyada bebek emzirmek görmek dini yorumu. bebek emzirmek dini tabiri burada.

Rüya Tabiri

Rüyada bebek emzirmek görmek, bir kadın eğer rüyasında kendi evladını emzirdiğini gördüyse, rüyasında emzirdiği bebeğinin /çocuğunun / evladının yüksek mertebeye ve makama ulaşacağı anlamı çıkar. Bu yüksek mertebe ve makam hem maddi hem de manevi olabilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Fidan görmek (İmam Nablusi)

Bir kadının rüyada tanımadığı bir bebeği emzirdiğini görmesi, hayırlı yorumlanmaz. Dünyada dert,sıkıntı ve keder kendisi üzerinde hakim olabilir.

Eğer ki bir erkek rüyasında bir bebeğe süt verdiğini görürse, dünyevi suçlara bulaşabilir ve hapse girebilir.

Kötü bir rüya gördüğümüz zaman yapmamız gerekeni Efendimiz(s.a.v) şöyle buyurmuştur; Salih rüya Allah’tandır. Kötü rüya ise şeytandandır. Kötü rüya gören kimse 3 kere tükürsün ve o rüyayı kimseye anlatmasın. O rüya ona asla zarar veremez.


Yorum: Rüyada Emmek Emzirmek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayirli aksamlar. Dun gece rüyamda erken dogmus bir bebek gördüm çok küçük ama anne karnindaki 5 ya da 6 aylik hali gibi bir bebek onu banyo yaptiriyodum yikadim guzelce tam cikaracakken kakasini yapti suya ishal gibi sonra tekrar yikadim ve cikardim banyodan manasi nedir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada fare görmek ne demek

Yorum: Rüyada Emmek Emzirmek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı akşamlar. Bu hayırlı ve güzel olarak kabul edilir. Eğer gören kimse bekar ise evliliğe olan kısmetine, işlerin rast gitmesine, bolluk ve bereketin açılmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Rüyamda tanıdığım birinin 1 yaşındaki erkek bebeğini emzirdim. Göğsümden emmediği zamanlarda süt fışkırıyordu. Bebek tekrar tekrar emiyordu. Emerken uyudu ve sonra annesi geldi. Uyandı annesine gitti. Yanımızdaki başka birkadın "sen onunbebeğini emzirdin ya o sana yemek vermeli" dedi. Ve uyandım. Acaba hayırlısı ile anlamı nedir.


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya bir kadın en güzel ve en anlamlı rüyalardan kabul edilir. İsteklerinin gerçek olmasına, bolluğa ve berekete kavuşmasına yorumlanır. En güzeli ise daima hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgiliyi uzun saçlı görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler dün gece rüyamda tanıdığım bir ailenin erken doğmuş çok küçük bir kız bebeği emzirdiğimi gördüm.
Oğlum ile süt kardeşi oldu dedim
Bir de kız bebek ishal oldu bende onu temizledim.
Kayınvalidem de onu emzirmek istedi ben de kızdım rüyamda
Ne anlama geliyor yardımcı olabilirseniz sevinirim Allah’a emanet olun


arifselim
Hayırlı günler. Eğer bu rüyayı gören kişi evli ise evlat sahibi olmayı istediğinin bir işareti olarak tabir edilir. Ayırca bu rüya bazı yorumculara göre ise eğer gören kimse hamileyse kız çocuğu dünyaya gelir demişlerdir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ettehiyyatü okuduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda büyük bir salondayım bir sürü benimle beraber Doğum yapmış kadın var herkese ve bana da beyaz çarşafa sarılı ölmüş bebek getirdiler. Ben çarşafı bir açtım benim bebeğimin kolları bacakları beyazlaşmış ve ağzını kımıldatıyor ölmemiş sağ göğsümden emzirdim yüzüne boynuna her yerine süt bulaştı acaba ne olabilir


arifselim
Merhaba. Bu hayırlı olarak yorumlanır. Ölmüş olan bebeğin canlanması ve süt emmesi hayırlıdır. Beklentinin olduğu bir konuda sevineceğin gelişme olacağına, umudunu kaybettiğin bir şeyde ise yeniden yoluna girerek kazanacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrb ben evliyim ama çocuğum yok. dün gece rüyamda kucağında bir erkek çocuğu ve bembeyaz öylede güzel bir erkek cocuguduki almışım kucağıma emziriyorum ve bir yandan da diyorum ki bu çocuk kim ben nie bunu emziriyorum benim sütüm nasıl geliyor dyi çocuğun ağzından göğsünü çıkarıp ucunu sıkıyorum ki süt geliyor orda şok olup sonra sol göğsümde emzirmeye başlıyorum. Ve orda uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin hamile olduğunu görmek

arifselim
Merhaba. Çok hayırlı ve çok makbul bir rüyadır. Erkek bebek ne kadar güzel görülürse manası o kadar hayırlıdır. Emzirmek de aynı şekilde kabul edilir. Bir görüşe göre evlat sahibi olmaya tabir edilir. Ayrıca dileklerinin gerçekleşmesine, berekete ve huzura işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda kendi çocuğunu emziriyordum sürekli emmek istiyor uyuyor uyaniyor bazen huysuzluk yapıyordu emmedigi zaman süt fışkırıyordu birileri hayret ediyordu yanımda bende susun ilk çocuğum Hamza nazardan emmesi dedim. Daha sonra onu uyutup kalabalık çocuklu misafirlerim vardı ekmek pişirdim yağlı hamur işleri yaptık onlara manası nedir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada Film görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Gördüğün tüm şeyler çok hayırlı ve güzel manadadır. Bekar için evlenerek çok mutlu ve huzurlu bir yuva kurmasına işaret eder. Evli içinde ailevi sıkıntılarının geçeceğine, huzura, berekete ve isteklerinin olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben bu gece rüyamda bir erkek bebek emziriyordum bebek benimdi ama kimse bilmiyordu bende aldım kucağıma emzirdim ve onu emzirdikten sonra saklamadım içime çok şefkati girdi doyurdum uyuya kaldı bu sefer aldım başka bir yere geçtim diğer göğsümüde emsin diye uyandırmaya çalıştım onuda emdikten sonra ablam içeri girdi bebeği yatırdım bana bunun yorumunu yaparsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada ezan duası yapmak ve okumak

Tohat
Uğur ve şans getirecek mutluluğuna mutluluk katacak hem kararlar verecek hem de bu kararları tatbik edecek gücü ve özgüveni kendin de bularak fiiliyata geçirebileceksin. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda bebeğim için süt sağdığımı gördüm normalde 8 aylık bebegim var sütüm olmadıgı için emziremedim sadece ilk zamanlar anne sütü verebildim rüyamda süt sağıyomuşum eşime gösteriyorum bak sütüm gelmeye basladı 90 cc sütüm cıktı diye seviniyodum sağdığım sütü biberonun içinde gördüm lütfen yorumlarsanız çok sevinirim bu aralar sıkıntıdayım


Tohat
Merhaba. Çok güzel ve hayırlı bir rüya olarak kabul edilmektedir. Rüyaya göre kişinin ibadetlerine olan düşkünlüğü artacak hem kavli hem de fiili olarak Allah’a olan kulluk vazifesini gerçekleştireceğine feraha ereceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin

Okudunuz mu?  Rüyada fotoğraf çekmek

Kayıtsız Üye
Selamın Aleykum
Rüyamda bebeğimi emziriyorum sonra baktım ki bebeğime bir şey oluyor nefessiz kalıyor anneme diyorum ki bir şey oldu anne annem boynunu duzeltiyor iyi oluyor bebegim uyandım çok korkarak tekrar uykuya daldım yine kendi bebeğimi gördüm bu sefer iki gogsumden de emiyordu sonra annem de yanımdaydı napiyorsun dedi bende ona emziriyorum ama çok yapıştı alsana bir dedin alacakken çekti bebegim yoktu başka birşeyler çıktı üzerimden
Hocam doğum yapalı 4 ay olacak çok kötü hissettim


Tohat
Ve aleyküm selam. Biri bayanın böyle bir rüya görmesi güzeldir. Hayırla tabir edilen hu rüyanın yorumu maddi ve manevi olarak ne tür sıkıntı varsa geride kalacak ve yerine esenlik, ferahlık gelecektir. Olumsu bir yorumu bulunmayan bu rüyanın aydınlık günlere işarettir. hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada eski nişanlının ailesini görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Rüyamda evimdeyim. Tanımadığım biri bebeğini diğer odamda unutmuş. Çocuk çok aç. Ben de ne yapacağım diye düşünüyorum. Sonra ben evli değilim süt gelir mi ki diye düşünüyorum. Birden emzirmeye başlıyorum. Sütün aktığını görüyorum. Çocuk hemen emmeye başlıyor. Sonra annesine götürüyorum. Diyorum ki süt annesi oldum. Yorumlar mısınız


Tohat
Hayırlı günler. Çevrende kendini mahcup hissedeceğin veya yüzünün kızarmasına neden olacak bir durum yaşayabileceğine ilişkin olup bunun senin bakış açınla da alakalı olabileceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Meyra
Selamun aleyküm, ben 21 yaşındayım ve bekarım rüyamda erkek bebeğim varmış ve ben onu emzirmeye çalıştım ama ilk başta sütüm gelmedi bebeğim ağlamaya başladı sonra gusül alayımda öyle emzireyim sütüm iner dedim sonra göğsümü sıktım süt fışkırdı bebeğimi emzirdim o da mutlu bir şekilde uyudu karnının doyduğunu hissettim

Okudunuz mu?  Rüyada Elyazısı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Müjde anlamı taşımaktadır. Ya iş hayatında başarılı olup işlerin rast gidecek ya da hayırlı bir kimse ile izdivaç gerçekleştireceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada bebek emzirmek imam nablusi, rüyada erkek bebek emzirmek imam nablusi, rüyada kocasını emzirmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Eğlenmek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Emmek Emzirmek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.